Tuorein sisältö

Bruce Campbell tahtoo kauhuvaareille oman Expendablesin

06.09.2010 klo 17.19 | Luettu: 2277 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bruce Campbell tahtoo soveltaa elokuvien The Expendables ja Mieletön, mieletön maailma perusideaa kauhuun, eli koota yhteen niin kattavan joukon legendoja, etteivät fanit voi jättää leffaa katsomatta.

Campbell tahtoo antaa legendoille tekemistä ja tuoda heistä esille uusia puolia. Mies heittää hatusta ideoita: Robert Englund (Freddy Krueger) voisi olla tae kwon do -kovanaama ja Kane Hodder (Jason Voorhees) voisi näytellä sekä Frankensteinin hirviötä että itseään tappelemassa Frankensteinin hirviötä vastaan. Campbell kuvailee elokuvaa hulluksi ja toivoo saavansa sen aikaan lähivuosina, vaikka tv-sarja Burn Notice pitää hänet kiireisenä. Käsikirjoitus on tällä hetkellä roskaa.

Tuleeko Evil Dead 4 koskaan valmistumaan, siinäpä kuolematon kysymys. Monenlaisia vastauksia vuosien varrella jaellut Campbell sanailee tällä kertaa, että kaikilla asianomaisilla on omia kiireitä, mutta kukaan ei ole sanonut ei. Campbell tahtoisi tehdä nelosen, jos sen rahoittaisivat lääkärit ja lakimiehet kuten ensimmäisen osan. Isoilla studioilla on liikaa vaatimuksia.

Lähde: Los Angeles Times

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Zhang Ziyi on seuraa... Mötley Crüen Vince N... >

Keskustelut (1 viestiä)

Aasi-

Rekisteröitynyt 01.07.2009

06.09.2010 klo 20.08

Ou jeah, Burn Notice!!
lainaa

Kirjoita kommentti


115


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova