Tuorein sisältö

Seksikästä tangoa Kulttuuritalolla

08.09.2010 klo 13.18 | Luettu: 1550 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Gotan Project hurmasi heinäkuussa Pori Jazzeilla ja nyt syksyn tullen argentiinalaisen tangon tuliset sävelet lämmittävät Helsingissä, kun ranskalaistrion Tango 3.0 –kiertue pysähtyy Kulttuuritalolla maanantaina 1. marraskuuta.

Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 14. syyskuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Vuonna 2000 Gotan Projectin kolmikko muokkasi käsityksiä argentiinalaisesta tangosta julkaisemalla esikoisalbuminsa La revancha del tangon, jolla perinteisiin tangon säveliin yhdistettiin elektronisen musiikin ja jazzin elementtejä. Huikeat arvostelut saanut levy nosti argentiinalaisen tangon suosiota ja toi uuden maailmanmusiikin elektronisen musiikin areenoille.

Vuonna 2006 ilmestyneellä toisella levyllään Lunático trio vei musiikkiaan enemmän jazzin suuntaan. Tango 3.0:n sävelissä matkataan Buenos Airesin, New Orleansin ja Nashvillen kautta New Yorkiin.

10-vuotisen uransa aikana Gotan Porject on myynyt yli kaksi miljoona albumia ja esiintynyt yli 400 konsertissa. Gotan Projectin musiikkia on kuultu mm. elokuvissa Ocean’s Twelve ja Shall We Dance sekä supersuositussa Sinkkuelämää-televisiosarjassa.

Suomessa yhtye on käynyt kolme kertaa aikaisemmin. Marraskuun konsertissa Kulttuuritalossa alakatsomon tuolit siirretään sivuun, joten parketti on tanssille valmis.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Helloween Suomen kei... Lady Gagan lihanvila... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova