Tuorein sisältö

Jenkkiläinen raskas rock syrjäytti Iron Maidenin Suomen albumilistalla

09.09.2010 klo 16.24 | Luettu: 2622 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdysvaltalainen raskaan rockin sanansaattaja Disturbed on noussut viikko sitten julkaistulla Asylum –albumillaan Suomen ja Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen. Disturbedille tämä on ensimmäinen ykkössija Suomessa.

Yhdysvalloissa Disturbed on onnistunut nappaamaan itselleen ykköspaikan jo kolmella edelliselläkin albumilla. Historialliseksi tämän tekee se, että Disturbedin lisäksi neljään peräkkäiseen listaykköseen ovat yltäneet aikaisemmin ainoastaan kaksi rockyhtyettä (Metallica ja Dave Matthews Band).

Suomalaisfanien iloksi Disturbed saapuu konsertoimaan 15. marraskuuta Hartwall Areenalle. Liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Myös Raappana nousi albumilistalla ohi pari viikkoa listaa hallinneen Iron Maidenin.

Hengellinen raskasrock-yhtye HB tekee melkoisen tempun nousemalla suoraan albumilistan sijalle viisi uutuuskiekollaan Pääkallonpaikka. Apocalyptican tuorein albumi löytyy sijalta kuusi.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Linkin Park julkaise... Suomen virallinen al... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jokivahti

09.09.2010 klo 16.59

Ylläri...?
lainaa
lolled

09.09.2010 klo 17.41

Kyllä itseasiassa ylläri kun ei ole kovin kummoinen bändi
lainaa
asdqwerty

09.09.2010 klo 22.20

No olihan toi maidenin imo hyvin keskinkertainen, eikä todellakaan mikään radiosoittoon soveltuva albumi jo melkoisen kauan keikkunu siellä ykkösenä, että oli jo aikakin pudota.
lainaa

Kirjoita kommentti


111


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova