Tuorein sisältö

Tero-Petriltä tarinaa uudesta perheestä

10.09.2010 klo 01.38 | Luettu: 1530 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tero-Petri Suovanen julkaisee 29.9. toisen soololevynsä "Uudessa perheessä". Levyn sympaattinen pop tarjoaa monimuotoisia glam rock-, iskelmä- ja konemusavivahteita. Sanoituksia kuunnellessa musiikin tyylilajit jäävät kuitenkin taka-alalle. Tero-Petri malttaa kertoa kappaleissaan ehjän tarinan alusta loppuun asti. Albumin herkimpiä hetkiä on Vastarannan valoa –biisi, jossa Tero-Petri kertoo opettaja/oppilas-rakkaustarinan yhdessä Tuula Amberlan kanssa.

- Huomaamatta tuli tehtyä teemalevy. Uudessa perheessä totutellaan ja opitaan uusioperheen tilanteeseen. Kahdentoista laulun aikana otetaan vastaan se hyvyys, mitä elämä voi tarjota. Aika monessa kappaleessa teemana on myös suomalainen uhrautuva ja ehkä turhankin sisukas asenne. Siitä voi opetella pois. Avaimet löytyvät tältä levyltä.

Uuteen perheeseen –albumin kanssa samoihin aikoihin ilmestyy Karlik Filmsin julkaisema Elävänä-DVD, jossa nähdään ja kuullaan Tero-Petrin uutta ja vanhempaa musiikkia, niin soolona kuin bändinkin kanssa.

Syksyllä alkaa myös keikkailu. Tero-Petri Suovasen soolokeikat tunnetaan kaoottisina performansseina. Bändikeikoilla huomion keskipiste on enemmänkin musiikissa.

Levyjulkkarikeikat:
to 30.9. Helsinki, Henry´s Pub
pe 1.10. Turku, Dynamo
ke 27.10 Tampere, Klubi
to 11.11, Lahti, Torvi

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Matti Johannes Koivu... Dream Theater jatkaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova