Tuorein sisältö

Mötley Crüen Vince Neil haukkuu bändikamunsa

10.09.2010 klo 12.56 | Luettu: 3539 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuoreessa Tattoos & Tequila: To Hell and Back with One of Rock's Most Notorious Frontmen -kirjassaan Mötley Crüen Vince Neil käyttää kovaa kieltä bändikamustaan Nikki Sixxistä. Osansa saa myös Mötiköiden rumpali Tommy Lee.

Kirjasta voi lukea, että Neilin mielestä Sixx haluaa kuvattavan itsensä Messiaan-kaltaiseksi ikoniksi.

Tuoreen kirjan sivulla 78 Neil tilitää:

"Mielestäni Nikki ei ole vuosien saatossa muuttunut kovinkaan paljoa. Hän haluaa yhä itseään kuvattavan Messiaana. Kaikki on hänen. Kaikki ideat tulevat häneltä. Vi**u, hän todella rakastaa esittää tuota roolia. En kuitenkaan välitä asiasta. Jos hän haluaa olla sellainen, olkoon. Teen omat hommani ja minulla on vi**n hauskaa. Mutta Nikkin maailmassa hän on "ajattelija" ja "luova persoona". Hän haluaa esittää "Mr kaikkitietävää". Nikki Sixx - piinattu sielu. Kuten myös Tommy Lee. Hän on myös ihmisiä, jotka todella rakastavat kuuluisuutta.

Hän ei olisi seurustellut tatuointitaiteilija Kat Von D:n kanssa ilman julkisuutta. Samoin ennen sitä Donna D'Erricon kanssa. Donna oli suuri tähti heidän mennessään naimisiin. Nikki tosiaan pitää siitä, että hänen naamansa näkyy lehdissä. Hän pitää median huomiosta.

Meinaan, näkisitte Nikkin lähettämiä sähköposteja Mötiköiden jannuille. Mies kirjoittaa tyyliin " olen pyöritellyt numeroita ja meidän pitäisi tehdä seuraavaa..." Meikä ajattelee että vi**u, onko hän meidän uusi tilintarkastaja. Hän tekee bändin puolesta päätöksiä, jotka ainakin minun mielestäni ovat typeriä. Soitan hänelle tyyliin "Olet maailman huonoin bisnesmies...olet vi**n idiootti". Miksi? Kaikki, mikä näytää hyvältä paperilla, ei välttämättä toimi käytännössä".

Kirjan virallinen julkaisupäivä on (USA:ssa) 23.9.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen suurin rave-t... Saw 3D uhoaa istutta... >

Keskustelut (2 viestiä)

Musti_Laiton

11.09.2010 klo 09.07

Loistavaa tekstiä taas tulossa kirjan muodossa.
lainaa
Typo

Rekisteröitynyt 17.09.2007

11.09.2010 klo 20.20

Vois hommata. Minä, Ozzy oli myös mielenkiintoinen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova