Tuorein sisältö

Projekti yhä hengissä: Musta torni elokuviin ja telkkariin

11.09.2010 klo 20.15 | Luettu: 4238 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuten keväällä uutisoitiin, Stephen Kingin tärkein työ eli Musta torni -saaga käännetään eläväksi kuvaksi. Musta torni on muutakin kuin 7 romaanin sarja: monet Kingin tarinoista ovat siihen kytköksissä. Kunnianhimoisesta projektista on tarjolla lisätietoja.

Tulossa on elokuvatrilogia ja tv-sarja. Sarja kertoo mitä tapahtuu elokuvien välissä tietenkin hyödyntäen samoja näyttelijöitä. Ron Howard ohjaa ja Akiva Goldsman kirjoittaa ensimmäisen elokuvan ja tv-sarjan ensimmäisen tuotantokauden. Tuottajina häärivät Goldsman, King itse ja Brian Grazer. Howard, Goldsman ja Gazer vastasivat myös elokuvista Kaunis mieli, Cinderella Man, Da Vinci -koodi ja Enkelit & demonit.

Howardin mukaan tarina kerrotaan kahdessa mediassa, koska elokuvat voivat olla eeppisiä ja tv-sarjoihin mahtuu enemmän tarinaa ja hahmojen kehitystä: Musta torni kaipaa molempaa lähestymistapaa. Tiimi ylistää Mustan tornin ainutlaatuisuutta ja visuaalisuutta, ja toivoo voivansa tehdä sille kunniaa.

Saaga alkaa elokuvalla. Tv-sarjan jälkeen luvassa on toinen elokuva. Kun telkkarissa on kerrottu päähenkilön varhaisista vuosista, tarina päätellään kolmannessa elokuvassa. Musta torni kertoo toisen maailman viimeisestä revolverimiehestä, jonka kohtalo on löytää mystinen torni.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pukki kidnapataan ty... Kapteeni Amerikan pl... >

Keskustelut (3 viestiä)

Heke32

Rekisteröitynyt 24.06.2008

12.09.2010 klo 00.05

Vaikuttaa aika mielenkiintoiselta. Toisaalta noin isoilla projekteilla on tapana flopata...
lainaa
GanymeDes

Rekisteröitynyt 23.04.2007

12.09.2010 klo 02.11

Lukeutuvat suosikkikirjoihini. Toivottavasti eivät ryssi tätä kovin pahasti.
lainaa
Drowningman

12.09.2010 klo 02.54

Jes! viimeinkin!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova