Tuorein sisältö

Mokomaa luihin ja ytimiin

01.10.2007 klo 12.37 | Luettu: 4314 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Heinäkuusta asti studiossa pitkiä duunipäivä veivannut rässipartio Mokoma on saanut uusimman albuminsa äänitykset valmiiksi. Levyn tuottanut ja äänittänyt Miitri Aaltonen jatkaa parhaillaan urakkaansa miksausten parissa. Kauppoihin albumin on määrä ilmestyä marraskuun 28. päivä.

Mokoman kuudes pitkäsoitto saanut nimen Luihin ja Ytimiin. Mokoman edellinen albumi, Kuoleman Laulukunnaat nousi ilmestyessään Suomen albumilistan ylivoimaiseksi ykköseksi ja oli Emma-ehdokkaana vuoden parhaaksi metallialbumiksi.

5.11. ilmestyy Nujerra Ihminen -digisingle, kappaleeseen on tehty myös Vesa-Matti Vainion ohjaama video.

- Meidän mittapuulla tätä levyä tehtiin kuin Iisakin kirkkoa, kommentoi Mokoman laulaja Marko Annala. Biiseissä on paljon uusia elementtejä ja sovituksellisten yksityiskohtien kanssa käytettiin paljon aikaa, jatkaa Annala.

- Nyt kappaleet tehtiin esimerkiksi kielisoitinten osalta kerralla valmiiksi, kun Kunnailla jokainen soittaja kävi vuorollaan urakoimassa osuutensa yhdessä putkessa. Jokaiselle biisille uhrattiin enemmän omaa aikaa, summailee Aaltonen.

Miitri ja Kotiteollisuus-Äijä Hynynen vierailevat myös itse levyllä.








V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sonata Arctica-kitar... Iron Maidenia Ouluss... >

Keskustelut (2 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

01.10.2007 klo 14.15

Edellinen levy oli yksi vuoden parhaista suomalaislevyistä, joten odotukset ovat kyllä todella korkealla. Toivottavasti kiukku on säilynyt. :)
lainaa
Keippis

Rekisteröitynyt 05.10.2007

05.10.2007 klo 13.52

Asiaa! Tätä on odotettu. Enää kuukausi digisinglen julkaisuun!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova