Tuorein sisältö

Mötley Crüe-laulajan ja Sharon Osbournen riita saa jatkoa

25.09.2010 klo 12.55 | Luettu: 2754 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mötley Crüen Vince Neil on selitellyt VH1:n radiohaastattelussa kitkeriä kommenttejaan Sharon Osbournesta, jotka löytyvät rokkarin tuoreesta kirjasta Tattoos & Tequila: To Hell and Back with One of Rock's Most Notorious Frontmen.

Kirjassa Neil haukkuu Sharonia ilkeimmäksi ja paskamaisimmaksi ihmiseksi, jonka on tavannut (V2-fi-uutinen). Rokkarin purkaus liittyy vuoden 1984 Ozzy-kiertueeseen, jolla Mötikät olivat mukana. Mötley Crüen jannut kokivat saaneensa Sharonin puolelta tylyä kohtelua.

Sharon vastasi kritiikkiin kertomalla halunneensa suojella miestään Ozzy Osbournea Hanoi Rocks -rumpali Razzlen kohtalolta. Razzle kuoli Neilin huurupäissään ajamassa kolarissa vuonna 1984.

Neilin mukaan kirjasta löytyvät kommentit on esitetty 22-vuotiaan suulla. Sharon käyttäytyi ikävästi Mötiköiden tyyppejä kohtaan ja siksi kiertue lopulta nimettiin "No fun" -kiertueeksi.

- Painatimme t-paitoja, jossa oli hymyilevat kasvot ja luodinreikiä ja annoimme paitoja kaikille. Se kuvasti silloisia tunnelmia.

Neil painottaa myös Sharonia pitämään tarkemmin huolta päivämääristä. Sharonin väite Razzlen kuolemaan liittyvästä onnettomuudesta syyksi Mötiköiden huonoon kiertuekohteluun ei voi pitää paikkaansa. Kiertue tapahtui keväällä 1984 ja onnettomuus saman vuoden joulukuussa...

Ozzy on muistellut vuoden 1984 kiertuetta tyyliin "hauskaa oli kunhan muistaisi jotain".

- Vuoden 1984 kiertue oli sekopäisin, jonka minä olen tehnyt. En muista paljoakaan mutta muistan heränneeni aamuisin ja ihmetelleeni "mitä v***ua tapahtui illalla". Meinaan kaikki ihmettelivät jotain tyyliin "Ozzy, veditkö tosiaan eilen illalla viivan muurahaisia". Vastaus oli "en tiedä, ehkä".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Human Centipede 2 lu... Tarja Turunen jällee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova