Tuorein sisältö

Tim Burtonin kuollut koira kävelee toistamiseen?

02.10.2007 klo 01.35 | Luettu: 1724 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Studiopomo Dick Cook laittoi huhumyllyn käyntiin Disneyn Enchanted-fantasian ennakkonäytöstä seuranneessa kyselytilaisuudessa. Cook kehuskeli, kuinka Disneyltä on jatkossa tulossa kaikentyyppisiä animaatioelokuvia ja kuinka firman tulevan stop motion -projektin ohjaajaksi on kiinnitetty "luova mestari viimeisimpien stop motion -elokuvien takaa". Ennen kuin kukaan ehtii sanoa "Nick Park?!" mainitsee Ain't It Cool Newsin lähde Tim Burtonin, joka ohjasi Corpse Briden ja kirjoitti ja tuotti klassikon Painajainen Ennen Joulua.

Piakkoin AICN sai "lisätietoa", kun anonymiteettiä vaativa lähde ilmoitti, että kyseessä on kokonaan stop motion -tekniikalla toteutettu uusi versio Burtonin lyhytelokuvasta Frankenweenie. Yrittäessään vahvistaa huhuja toiselta lähteeltä, sai AICN-toimittaja luuria korvaan.

Frankenweenie kertoo nuoresta Victor Frankensteinista, joka herättää henkiin koiransa. Näyttelijöillä (ja koirilla) toteutetun lyhytelokuvan löytää Painajainen Ennen Joulua -DVD:ltä.

Huhulle antaa pontta se, ettei Tim Burton ole vielä ilmoittanut, mitä hän aikoo tehdä saatuaan kauhumusikaali Sweeney Toddin valmiiksi.

Lähde: Ain't It Cool News & Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britney menetti last... Menestynyt Brittibän... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova