Tuorein sisältö

Pomo Springsteeniä Mustat Enkelit -laulajan voimin

08.10.2010 klo 00.02 | Luettu: 3518 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mustien Enkelien laulaja Jussi Aaltonen julkaisee ensi viikolla uuden soolosinglen nimeltään Tämä yö. Biisi on suomennos Bruce Springsteenin ja Patti Smithin klassikosta Because the night.

Biisissä bassot, kitarat ja rummut soittaa Jani Viitanen ja pianoa soittaa Taisto Lunkka. Lyhyt maistiainen on kuunneltavissa Enkeleiden kotisivuilta.

Jussi Aaltonen on palkittu myös Suomen Rauhanturvaajaliiton jäsenyhdistyksen, Hölkkäri On Web ry:n myöntämällä tiedotuksen kannustuspalkinnolla "Hölkkäri-tuopilla".

Palkinnon perusteluissa todetaan, että Jussi Aaltonen uskaltaa tuoda julki rauhanturvapalvelustaan niin keikoilla kuin haastatteluissaan. Tamperelaisen Mustat Enkelit -yhtyeen solistina kukkoileva Jussi palveli aikoinaan sotilaallisessa kriisinhallintaoperaatiossa Libanonissa vuosina 1987 - 88.

"Tunnustus annetaan harvoin, korkeintaankin vain kerran kalenterivuodessa, ja henkilölle tai taholle, joka on poikkeuksellisen kunniakkaasti tai tehokkaasti tuonut julki tai muuten esiintynyt rauhanturvaamisen puolesta, sanoo Kimmo Wirén Hölkkäri On Webistä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Twittuile itsesi CMX... Kotimaisen melodisen... >

Keskustelut (1 viestiä)

hohhoijaa

11.10.2010 klo 22.44

coverbändi on coverbändi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova