Tuorein sisältö

Type O Negative -miesten uusi bändi Suomeen

12.10.2010 klo 10.34 | Luettu: 2491 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Type O Negative -veteraanien Kenny Hickeyn ja Johnny Kellyn uusi yhtye Seventh Void on vahvistunut lämmittelijäksi Monster Magnetin syksyiselle Euroopan-kiertueelle. Seventh Void nähdään siis myös Helsingin Nosturin lavalla keskiviikkona 10. marraskuuta Monster Magnetin lämppärinä. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Type O Negative -yhteyksiensä kautta doom metallin kiinnostavimpaan kärkeen lukeutuva Seventh Void keskittyy musiikissaan erityisesti hypnoottiseen riffittelyyn, raskaisiin rytmeihin ja melankolisiin laulumelodioihin. Yhtyeen debyyttilevy Heaven Is Gone saa Euroopan-julkaisunsa marraskuun lopulla ja toinen levy on suunnitteilla jo ensi vuodeksi.

New Jerseystä, Yhdysvalloista kotoisin oleva Monster Magnet tunnetaan stoner rockin tiennäyttäjänä, josta genren muut yhtyeen ovat ottaneet vaikutteita aina 1990-luvulta lähtien. Monster Magnetin soundissa kuuluvat 1970-luvun space rock, punk ja psykedelia. Monster Magnetin 8. studioalbumi Mastermind näkee päivänvalon 27. lokakuuta.

KONSERTTI:
Monster Magnet (USA) + Seventh Void (USA)
Ke 10.11.2010 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ei ikärajaa / rajattu anniskelualue K-18

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rhys Ifans kohtaa Sp... Kotimainen artisti a... >

Keskustelut (1 viestiä)

Trollbutcher

Rekisteröitynyt 05.08.2008

12.10.2010 klo 11.43

"Type O Negative -yhteyksiensä kautta doom metallin kiinnostavimpaan kärkeen lukeutuva Seventh Void keskittyy musiikissaan erityisesti hypnoottiseen riffittelyyn, raskaisiin rytmeihin ja melankolisiin laulumelodioihin."

Siis täh? Muutaman biisin youtubesta nyt kuuntelin eikä oo kyllä mitään tekemistä doomin kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova