Tuorein sisältö

Shyamalan sai töitä ohjaajana, mutta ei kirjoittajana

21.10.2010 klo 17.24 | Luettu: 2453 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

M. Night Shyamalan on tähän mennessä kirjoittanut kaikki elokuvansa: myös piirrossarjaan perustuvan The Last Airbenderin, jota kriitikot kurittivat raivokkaasti.

Shyamalanin salaperäinen uutuus, josta uutisoimme kesäkuussa, ei löytänyt rahoittavaa studiota, vaikka näyttelijät Bruce Willis, Gwyneth Paltrow ja Bradley Cooper seisoivat Shyamalanin takana. "From the mind of M. Night Shyamalan" ei ole enää järin suosittu lupaus, mutta kyllä miehelle töitä löytyy, sillä moni maksoi The Last Airbenderin näkemisestä oikeaa rahaa.

Shyamalan on vaihtanut projektia. Will Smithin tuotantotalon Overbrook suojissa Shyamalan suunnittelee tieteiselokuvaa One Thousand A. E.. Käsikirjoitus on Gary Whittan käsialaa. Whitta on kirjoittanut mm. elokuvan The Book of Eli ja ollut mukana kirjoittamassa peliä Duke Nukem Forever.

Elokuvaa kehitetään Smithin pojalle Jaden Smithille, jonka tunnettavuus on nousussa kiitos uuden Karate Kidin. Elokuvaan kuuluu pääosa aikuisellekin miehelle, mutta ainakaan Will Smith ei tähän rooliin tartu.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensimmäinen mainos P... Tältä näyttää Scream... >

Keskustelut (1 viestiä)

asdasdg

21.10.2010 klo 22.33

Will Shit eiku...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova