Tuorein sisältö

Lemonator-miehestä ison levy-yhtiön pomo

25.10.2010 klo 11.10 | Luettu: 1099 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen suurin levy-yhtiö, Warner Music Finland saa tiimiinsä vahvistusta marraskuun alussa, kun pitkän linjan muusikko, tuottaja ja radiotoimittaja Lasse Kurki aloittaa yhtiön tuotantopäällikkönä.

Lasse on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran musiikkialalla ja tuottanut vuosien varrella muun muassa Egotripin, Disco Ensemblen ja Anna Puun albumeita sekä useita kymmeniä muita levyjä. Lisäksi hän on tehnyt kappaleita esimerkiksi Jonna Tervomaalle, Katri Ylanderille, Maarit Hurmerinnalle ja Laura Närhelle. Lasse on myös toiminut vuodesta 1996 lähtien Lemonator-yhtyeen laulajana ja kitaristina. Viime viikonloppuna Musiikki & Media –tapahtuman yhteydessä järjestetyssä Industry Awards Gaalassa Lasse palkittiin Vuoden radiopersoonana.

- Odotukset ovat korkealla ja luvassa on varmasti paljon seikkailuja ja haasteita. Olen pikkupojasta asti ajatellut että tulen jonain päivänä tekemään tätä työtä ja Niko Nordström sekä Asko Kallonen osuivat elämääni oikealla hetkellä. Haluan nähdä musiikkia toiselta kantilta ja oppia uutta, kertoo Lasse Kurki.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paranormal Activity ... Uusi Star Wars -tril... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


447


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova