Tuorein sisältö

Bon Jovi keikalle Suomeen

27.10.2010 klo 10.04 | Luettu: 2290 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Bon Jovi lähtee Euroopan-kiertueelle ensi kesänä ja saapuu samalla vihdoin myös Suomeen. Yhtyeen odotettu konsertti tapahtuu Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 17. kesäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 8. marraskuuta Lippupalvelussa ja Menolipussa.

Bon Jovi on parhaillaan lopettelemassa kuluvaa vuottaan Espanjan, Japanin, Uuden-Seelannin ja Australian keikoilla. Ensi vuonna on luvassa esiintymisiä ympäri Eurooppaa sekä myös Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Bon Jovi 2011 Tourin Euroopan-osuus käynnistyy 8. kesäkuuta Zagrebista ja päättyy heinäkuun lopussa Lissaboniin.

Bon Jovi julkaisee marraskuun alussa lisäksi Greatest Hits -kokoelman, joka sisältää yhtyeen parhaimpia kappaleita vuosien varrelta, mm. Livin’ On A Prayer, Always, It’s My Life, Wanted Dead Or Alive ja Who Says I Can’t Go Home. Kaksi uutta biisiä, tuore What Do You Got? -single etunenässä, täydentävät kattauksen. Bon Jovi -fanien iloksi kokoelmalevystä on tulossa myös lisää vanhempia hittejä ja neljä uutta kappaletta sisältävä Deluxe Edition sekä Greatest Hits -dvd, jolta löytyy bändin rakastetuimpia musiikkivideoita ja livemateriaalia.

Grammy-palkittu Bon Jovi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa albumia. Bändi on huikean uransa aikana esiintynyt yli 2600 konsertissa yli 50 maassa yli 34 miljoonalle fanille.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican leiristä ... Teräsbetonissa aitoa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova