Tuorein sisältö

Silent Hill palaa elokuvateattereihin

04.11.2010 klo 13.33 | Luettu: 3956 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Heather
Kahdeksas Silent Hill -peli on virallisesti tulossa, kuten on nyt myös toinen elokuva. Positiivisilla arvosteluilla palkitun toimintafantasian Solomon Kane ohjaaja ja kirjoittaja Michael J. Bassett ohjaa ja kirjoittaa.

Silent Hill: Revelation tulee olemaan kolmiulotteinen ja käytössä ovat aidot 3D-kamerat. Leffa kertoo peleistä tutusta Heather Masonista, joka on isänsä kanssa pyrkinyt pysymään etäällä pahoista voimista. 18-vuotispäiviensä alla, isänsä kadottua, Heather saa tietää olevansa jotakin odottamatonta. Tyttö on vaarassa jumittua Silent Hillin kaupunkiin pysyvästi.

Jos ensimmäistä elokuvaa vuodelta 2006 ei yleisesti lajityypin klassikkona pidetäkään, kyseessä on yksi kehutuimmista (yksi harvoista kehutuista) peleihin perustuvista elokuvista.

Lähde: Bloody Disgusting

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huimaa menoa Zack Sn... Gulliverin retket 20... >

Keskustelut (3 viestiä)

pyramidheadLOL

04.11.2010 klo 13.46

Eeeeeiiii 3D paskaaaa!!!!
Noh mutta kuitenkin onko mitään tietoa koska leffa on tulossa?
lainaa
Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

04.11.2010 klo 15.28

Tietyllä tavalla olen onnellinen siitä, että skippaavat Silent Hill 2 -pelin... mutta toisaalta siitä voisi myös saada erittäin hyvän elokuvan osaavissa käsissä.
Ensimmäisessä Silent Hill -elokuvassa oli hetkensä, etenkin äänimaailma oli jotain semmoista mitä ei juuri koskaan elokuvissa koe. Itse elokuva kuitenkin lässähti loppua kohden suhteellisen ankarasti.
lainaa
HikenoAce

15.03.2012 klo 02.44

Itse en henkilökohtaisesti pidä siitä että elokuvat pilataan laittamalla hahmon tilalle joku joka ei ole yhtään saman näköinen... Pidin suuresti Silent Hill 3 -pelin päähenkilön itkuisesta ulkonäöstä, sotkuisista hiuksista kasvoilla,... Elokuvassa (trailerien perusteella) päähenkilö on lähes täysin eri näköinen... Ärsyttää.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova