Tuorein sisältö

James Bondille lupa tappaa 2012

05.11.2010 klo 00.17 | Luettu: 4298 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa
Elokuvastudio MGM on mennyt konkurssiin. Ilmoitusta on odotettu pitkään, ja monet elokuvat, etunenässä James Bond 23 ja Peter Jacksonin The Hobbit, ovat vartomisesta kärsineet. Miljardiveloista hankkiudutaan eroon, organisaatiota järjestellään uudelleen ja Spyglass Entertainment on vahvasti muutoksissa mukana, mutta nämä asiat eivät kuolevaisten päätä vaivaa.

Muiden ilmoitusten ohella Bondin seuraava seikkailu on luvattu marraskuulle 2012. Tästä eteenpäin uusi elokuva saapuu teattereihin joka toinen vuosi.

Ennen kuin 23. Bond shokeeraavasti peruttiin, ohjaajaksi oli kiinnitetty Oscar-palkittu Sam Mendes (American Beauty), yhdeksi kirjoittajaksi oli värvätty korkeasti arvostettu Peter Morgan (The Queen) ja Bondiksi kehui palaavansa Daniel Craig. Pari kuukautta takaperin kerrottiin, että asianomaiset ovat valmiita odottamaan sotkujen selviämistä.

Nähtäväksi jää, menevätkö aikataulut yksiin. Craigilla on nyt harteillaan Stieg Larssonin Millennium-trilogian amerikkalaisen version päärooli ja keikkaa pukkaa muiltakin tahoilta.

Lähde: Bloomberg

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensi vuonna seikkail... Jenkkiläinen stoner-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova