Tuorein sisältö

Tajuton sählääminen kaatoi W.A.S.P. -keikan Ranskassa

05.11.2010 klo 00.17 | Luettu: 5473 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

W.A.S.P.in loppuunmyyty tiistainen keikka Ranskan Lyonissa peruttiin vain tunteja ennen keikan alkua. Bändi oli jo saapunut kaupunkiin - mitä ihmettä tapahtui! Radio Metal haastatteli tapahtuman järjestäjää - selitys vaikuttaa hyvinkin ranskalaiselta...

Alunperin W.A.S.P:in keikalla ei pitänyt olla lämppäriä. Pari viikkoa ennen keikkaa kävi ilmi, että Shadowside oli tulossa lämmittämään Blackie Lawlessin porukkaa. W.A.S.P. käyttää omaa miksauspöytää, jota ei lainata lämppärin käyttöön...ja toisen pöydän lisääminen areenalle olisi ollut hankalaa. Joten tapahtumajärjestäjä sai sovittua lämppärin jäävän väliin.

Kuitenkin, keikkapäivän aamuna paikalle ilmestyi toinenkin lämppäribändi! Italialainen Raintime oli lisätty illan ohjelmistoon. Lopulta lämppärisotku räjähti käsiin, sillä W.A.S.P:in manageri halusi lämppäribändien soittavan - ilman lämppäreitä jää myös W.A.S.P. väliin. Tapahtumajärjestäjä valittelee, etteivät he voineet siirtää seiniä ja tehdä lisää tilaa. Tapahtuma oli loppuunmyyty ja porukkaa ei voinut heittää pihalle, jotta paikalle saataisiin toinen miksauspöytä.

Niinpä keikka peruttiin, lippuja oli myyty ennakkoon 550 kappaletta (600 hengen sali).

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkiläinen stoner-... Metallica palkittiin... >

Keskustelut (4 viestiä)

asdas

05.11.2010 klo 11.00

Itse olen menossa 9.12. Kulttuuritalolle kattomaan ni eipä mitenkään kivalta tämä uutinen kuulostanu..
lainaa
Jöö

05.11.2010 klo 18.06

Olisi ollut waspilta ystävällinen peliliike tarjota tämän kerran pöytäänsä lämppärin käyttöön.
lainaa
Napu_

06.11.2010 klo 09.56

Itse ymmärtäisin, jos olisin 20 vuotta käyttänyt samaa päytää ja laitteistoa, niin en päästäisi lämppärin miksaajaa sotkemaan asetuksia. Varsinkaan jos olisi kyseessä pitkä kiertue, jolle ei toivoisi tulevan ylimääräisiä viivytyksiä.
lainaa
maija_mehiläinen

06.11.2010 klo 13.52

Vittu, olisivat soittaneet vaikka ilman miksaajaa, jotenkin summassa vaan soittimet kanavaan ja vola sopivaksi :)
Luulin jo, että ne Italiaanot koskivat Waspin pyhään miksauspöytään ja sotkivat asetukset ja Wasp tästä suivaantui ja kieltäytyi soittamasta ..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova