Tuorein sisältö

Läjäpäin Disney-hahmoja Jon Favreaun ohjaukseen

11.11.2010 klo 21.55 | Luettu: 3691 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lokakuussa uutisoitiin, että Disney suunnittelee elokuvaa Magic Kingdom, joka perustuu firman huvipuistoihin. Pirates of the Caribbean ja Haunted Mansion ovat Disneyn huvipuistolaitteisiin perustuvia elokuvia, mutta Magic Kingdom kertoo koko höskästä Night at the Museum -sarjan tyyliin. Oletettavasti mukaan mahtuu jos jonkinmoista tuttavuutta nostalgiannälkäisille.

Viimeksi väitettiin, että projekti etenee hyvin hitaasti. Jo nyt ohjaajaksi on värvätty Jon Favreau, joka on ohjannut molemmat Iron Manit ja perheystävälliset fantasiat Elf ja Zathura. Uutta kirjoittajaa etsitään edelleen. Alkuperäisen käsikirjoituksen rustasi Star Trekiä ja Battlestar Galacticaa kirjoittanut Ron Moore.

Magic Kingdom saattaa olla Favreaun seuraava. Tällä hetkellä Favreau työstää tieteislänkkäriä Cowboys & Aliens, jossa seikkailevat Daniel Craig, Harrison Ford ja Sam Rockwell.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Timo Tolkin uunituor... Simsalabim: Dustin H... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jep

11.11.2010 klo 22.40

Muistin, että Jon Favreau olisi ollut se "Guns dont kill people, I kill people"-tyyppi. Mutta hän ei varmasti ohjannut Iron Maneja.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

12.11.2010 klo 09.37

Jep kirjoitti:
Muistin, että Jon Favreau olisi ollut se "Guns dont kill people, I kill people"-tyyppi. Mutta hän ei varmasti ohjannut Iron Maneja.
Siis favreu vai tämä tyyppi joksi sitä luulit?
lainaa
Osiris

12.11.2010 klo 19.41

^ Jon Lajoie, ja hän ei ohjannut Iron Maneja. Mutta tappaa ihmisiä. Aseilla.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova