Tuorein sisältö

Jenkkibändien kiertue siirtyy Nosturiin

12.11.2010 klo 12.37 | Luettu: 2328 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sum 41:n, The Black Pacificin, The Riverboat Gamblersin ja Vearan tähdittämän The Eastpak Antidote Tourin keikkapaikka vaihtuu Kaapelitehtaalta Nosturiin. Bändit esiintyvät Nosturissa tiistaina 23. marraskuuta. Kaapelitehtaalle ostetut liput kelpaavat Nosturiin sellaisenaan. Konsertti on loppuunvarattu, peruutuspaikkoja voi kysellä Lippupalvelusta ja Tiketistä.

The Black Pacific on Pennywisesta viime vuonna 20 vuoden jälkeen lähteneen vokalisti Jim Lindbergin uusi yhtye. Bändin debyyttialbumi The Black Pacific julkaistiin tänä syksynä.

Punkia ja rockia yhdistelevä The Riverboat Gamblers tunnetaan erityisesti rajuiksi yltyvistä keikoistaan ja lämppäripesteistään mm. Rancidin, Pennywisen ja Rise Againstin kiertueilla.

Veara on ehtinyt julkaista vasta debyyttialbuminsa What We Left Behind, mutta on herättänyt tarttuvilla punk-ralleillaan jo mukavasti kiinnostusta kotimaassaan Yhdysvalloissa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusien Idols-tähtien... Tältä näyttää "Black... >

Keskustelut (1 viestiä)

KillTheDrive

Rekisteröitynyt 20.04.2010

12.11.2010 klo 17.41

VOI SAATANA! Jätin lipun ostamassa sen takia kun Kaapelitehtaalla on niin uskomattoman paskat soundit, ja nyt ne sitten tekee näin kun lippuja ei enää ole. Uskomatonta paskaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova