Tuorein sisältö

Wolverine 2 mutkistaa X-Menin jatko-osakuvioita entisestään

14.11.2010 klo 16.09 | Luettu: 4910 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men Origins: Wolverine on esiosa elokuvatrilogialle, joka koostuu episodeista X-Men, X2 ja X-Men: The Last Stand. Tähän tietoon "Origins"-otsikkoa ei käytetä jatkossa.

Tekeillä on silti kaksi esiosaa, jotka tosin eivät välttämättä ole esiosia, tai jatko-osia, tai edes sukua toisilleen.

Matthew Vaughnin ohjaus X-Men: First Class kertoo mutanttisankareiden varhaisista vuosista. Kaikki näyttelijät ovat uusia ja jo tässä vaiheessa on selvää, ettei elokuva ole täysin yhteensopiva alkuperäisen trilogian kanssa, kuten ei ollut Wolverinekaan.

Se ei yllättäisi ketään, mikäli First Class olisi rehellinen uusi alku sarjalle. Samaan aikaan suunnitteilla kuitenkin on jatko-osa Wolverinelle. Hugh Jackman palaa nimirooliin.

Tämän elokuvan ohjaaja Darren Aronofsky on juuri paljastanut, että elokuvan nimi on The Wolverine ja se ei ole "millään perinteisellä tapaa" jatkoa X-Men: Origins Wolverinelle. The Wolverine on itsenäinen tarina.

Siitä ei ole montaa kuukautta, kun yksi kaikkien näiden elokuvien tuottajista kertoi suunnittelevansa täysin vakavissaan neljättä "oikeaa" X-Men-elokuvaa.

Lähde: HitFix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Takavuosien kohuttu ... Kotiteollisuuden Itä... >

Keskustelut (3 viestiä)

Sandaali_

14.11.2010 klo 22.57

yo dawg...
lainaa
Lucifer

15.11.2010 klo 16.46

hyvää on ainakin hugh jacman ja hänen esittämänä lempihahmoni wolverine joten ei se kovin pieleen voi mennä
lainaa
-Z-

15.11.2010 klo 18.26

Eivätkö nämä älykääpiöt nyt vain voisi vetää yhtä linjaa. TÄysin käsittämätöntä, että ne harvat hyvät leffasarjat pitää pilata aloittamalla "uudelleen" tai tekemällä "esiosia" ja "täysin erillisiä tarinoita". Koko Marvelin suuruus piilee siinä, että koko universumi eli yhdessä jatkumossa, johon kaikki tapahtumat saatiin sopimaan. Ja nyt nämä kädettömät leffamogulit ryssivät koko homman. Ihan kuten sähläsivät Star Trekinkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova