Tuorein sisältö

Albumiklassikot-konserttisarja viihdyttää Tavastialla

19.11.2010 klo 00.04 | Luettu: 2408 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Albumiklassikot-konserttisarjassa tunnetut suomalaiset artistit ja yhtyeet esittävät jonkin uransa kulmakiven elävänä, yleisön edessä. Sarjan korkkaa helmikuussa Pelle Miljoona Oy klassikkoalbumillaan Moottoritie on kuuma. Luvassa on kaksi keikkaa Helsingin Tavastialla 16. ja 17. helmikuuta, joista jälkimmäinen on jo loppuunvarattu.

Moottoritietä kuullaan myös Tampereen Pakkahuonnella 18.2. ja Turun Caribiassa 19.2.

Mukana ovat myös Andy McCoy ja Sami Yaffa, jotka soittivat aikanaan listaykköseksi nousseella albumilla. Tampereella Pelle Miljoona Oy:tä lämmittelee Sensuuri, joka soittaa Hulinaa-abuminsa ja ja Turussa Liikkuvat Lapset, joka esittää kakkosalbuminsa Viettelysten vaunun.

Kevään muita esiintyjiä ovat muun muassa Keba, joka esittää vuonna 1987 ilmestyneen Koko ajan go-go -albuminsa Tavastialla 27.4. sekä Liekki, joka esittää Korppi-albuminsa Tavastialla 29.3.

Albumiklassikot-sarjan pesäpaikkana toimii 40-vuotias Tavastia-klubi, mutta keikkoja järjestetään myös muissa kaupungeissa, eritoten Turussa ja Tampereella vähintään kerran kuussa kukkeinta festarikautta lukuunottamatta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eli Roth innostui fa... Van Halenin kiertue-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova