Tuorein sisältö

Uudenvuoden miekka heiluu Nosturissa

20.11.2010 klo 18.33 | Luettu: 1687 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sotureiden keskuudessa suurta arvostusta nauttiva uudenvuoden bakkanaali jatkaa perinnettä välivuoden jälkeen. Luvassa on tuttuun tapaan viikonlopun mitalta miekkoja, kilpiä, nahkaa, folkkia, viikinkejä ja vuoden vaihtumisesta aiheutuvaa mekkalointia...

PE 31.12.
Nosturissa nähdään Finntroll. Ehdottomasti suomalaisen folk-metallin kulmakiviin kuuluva Finntroll tuo lavalle sotamaalauksia, vahvaa, ajoittain black-metalliin taittuvaa folk-metallia sekä tarinoita mytologiasta ja shamanismista.

Spinefarmille kiinnitetty bändi Crimfall yhdistelee musiikissaan useita eri tyylilajeja aina folkista black metalliin ja kietoo paketin elokuvamaailmasta tuttuun ilmaisuun.

Show ilmoille pistää myös likainen ja ruma Cavus, jonka musiikki koostuu alkoholin höyryisten black metal -riffien, rohisevan laulun ja rock n' roll -grooven yhdistelmästä.

LA 1.1.
Vuoronsa lavalla saa Ensiferum, joka on suomalaisen folk/viikinki-metallin selkeä lippulaiva. Musiikki ammentaa vaikutteita niin viikinkimetallista, melodisesta deathista kuin Kalevalastakin.

Yleisön lämmittelystä huolehtivat pakanametallia soittava Draugnim sekä eeppisen melodisen metallin nousukas Brymir.

Yhden päivän lippu maksaa 16 €, kahden päivän lippu on 30 € (huom: kahden päivän lippuja rajoitetusti). Ei ikärajaa / rajattu anniskelu. Ovet aukeavat molempina päivinä klo 21.00.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Daniel Day-Lewis Spi... Sauna Open Air tarjo... >

Keskustelut (1 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

21.11.2010 klo 00.22

Aika laimea kattaus kahteen aiempaan vuoteen verrattuna. Voisin tänne menoa silti harkita, on ne Ensiferum ja Finntroll ihan mukavia kuitenkin. Brymirkin kiinnostaa pienesti, kun ammoisina aikoina demokappaleita hieman kuunnellut.
lainaa

Kirjoita kommentti


388


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova