Tuorein sisältö

Buffyn uusi versio tappaa vampyyreitä valkokankailla

23.11.2010 klo 17.23 | Luettu: 3853 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Buffy vampyyrintappaja seikkaili köykäisessä elokuvassa, ennen kuin hahmo nousi kulttimaineeseen tv-sarjansa myötä. Molemmista versioista vastasi Joss Whedon. Suunnitteilla on nyt kolmas versio, joka on vaihteeksi elokuva. Whedon ei enää ole mukana yhtälössä.

Whedon on ehtinyt kutsua kolmatta versiota surulliseksi heijastumaksi ajan hengestä. Hän itse työskentelee elokuvan The Avengers parissa, joka perustuu hänen omaan ideaansa. Whedon toivoi Buffyn jatkavan seikkailujaan hänen kuolemansa jälkeenkin, mutta mieluiten vasta hänen kuolemansa jälkeen. Whedon lisäksi paljastaa, että hän suunnittelee elokuvaa The Dark Knight Rises Way Earlier Than That Other One And Also More Cheaply And In Toronto, koska myös Batman-sarja tarvitsee päivitystä.

Uuden elokuvan on kirjoittanut Whit Anderson, josta tiedetään sen verran, että hän on intohimoinen Buffy-fani ja idea on häneltä lähtöisin. Uuden version lupaillaan kunnioittavan aiempaa materiaalia, mutta kyseessä on nimenomaan uusi versio.

Lähteet: Los Angeles Times, E! Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Malin Akerman pornoi... Kuun ohjaaja leikkii... >

Keskustelut (3 viestiä)

MDarkbladeM

23.11.2010 klo 18.01

Ei Whedonia? Tästä ei voi muuta tulla kuin iso höyryävä kasa sitä itseään.
lainaa
asdasdg

23.11.2010 klo 19.59

MDarkbladeM kirjoitti:
Ei Whedonia? Tästä ei voi muuta tulla kuin iso höyryävä kasa sitä itseään.


Vähän kuten puff-daddy itsekin.
lainaa
Harmillista

24.11.2010 klo 13.48

Whedonhan oli melkoisen vähän mukana alkuperäisessä leffassa, käsikirjoitustaan tiettämiin tulkittiin melkoisen vapaasti. Parempi varmaan sekin kuin täysin Whedon-vapaa versiointi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova