Tuorein sisältö

Popedan kitaristi säätää ja kuvittaa heviä Tukholmassa

28.11.2010 klo 11.19 | Luettu: 2987 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Heavybändi OZ vaikutti vuosina 1977-1991 ja orkesterin vuonna 1983 julkaistu albumi Fire In The Brain herätti laajempaakin huomiota.

Kuluvana vuonna OZ on herätetty jälleen henkiin. Bändissä soittavat mm. Popedasta ja Yöstä tuttuja nimiä kuten Costello Hautamäki, Jay Lewis ja Markku Petander.

Bändi työstää parhaillaan uutta EP:tä ja videota Tukholmassa. Promokäyttöön tarkoitettua pikkukiekkoa äänitetään Kentin omistamalla Park-studiolla. Tuottajana toimii entinen Hellacopters-naama Nicke Andersson.

Kahden uuden kappaleen joukossa on biisi nimeltään Dominator, josta tehdään ruotsalaisin voimin myös video. Pätkän ohjaa Amir Chamdin ja Johan Bååth. Aikaisemmin räppärinä ja näyttelijänä toimineen Amir Chamdinin ohjaama elokuva Cornelis pyörii parhaillaan Ruotsin leffateattereissa.

Videon kuvaus alkaa joulukuun ensimmäinen päivä. Bändin mukaan Dominator-kappaleen teksti on saanut inspiraatiota Stieg Larssonin Miehet jotka vihaavat naisia -teoksesta/elokuvasta, josta parhaillaan kuvataan Hollywood-versiota Tukholmassa.

OZ yhtyeen tuleva pitkäsoitto, työnimeltään Greatezt Blitz, on tarkoitus julkaista ennen tulevaa kesää.

OZ 2010 Kokoonpano:
Ape DeMartini (Tapani Hämäläinen) - voc
Jay C. Blade (Jay Lewis) - b, g, voc
Mark Ruffneck (Pekka Mark) - dr
Costello Hautamäki - g
Markku Petander - g

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiss Kiss Bang Bang ... Sonata Arctica mitta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova