Tuorein sisältö

Toinen Spider-Man-konna paljastettu

03.12.2010 klo 23.45 | Luettu: 9976 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Proto-Goblin
Kesän 2012 kolmiulotteiseen Spider-Man-elokuvaan on löytynyt lisää näyttelijöitä.

Intialainen Irrfan Khan neuvottelee hahmon nimeltä Van Atter roolista. Van Atter on toinen elokuvan konnista yhdessä Liskon (Lizard) kanssa.

Sarjakuvista löytyy hahmo nimeltä Van Adder. Kun Van Adderiin kokeiltiin keskeneräistä versiota seerumista, josta Vihreä menninkäinen (Green Goblin) sai voimansa, hänestä tuli punainen demonia muistuttava olento, jota kutsutaan Proto-Gobliniksi. Myös Lisko sai suomunsa sekundaliemellä, joten hahmot rimmaavat yhteen.

Annie Parisse näyttelee konnan, eli joko Liskon tai Van Atterin vaimoa. Campbell Scott ja Julianne Nicholson näyttelevät Peter Parkerin vanhempia.

Kuten jo tiedossa oli, Andrew Garfield on uusi Spider-Man, Rhys Ifans on Lisko, Martin Sheen on Ben-setä, Denis Leary on George Stacy ja Emma Stone on sankarin mielitietty Gwen Stacy.

Sally Field saattaa olla May-täti ja Zooey Deschanel Betty Brant. J. Jonas Jamesonin roolia on tarjottu muun muassa Sam Elliottille.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Myös Ernie Hudson ep... Mel Gibsonin käsi ma... >

Keskustelut (10 viestiä)

Hcnoob

04.12.2010 klo 15.44

Tota noin eikö nämä Ben-setä ja may-täti kuollu ekas elokuvas vai olenko jälleen kerran vain todella pihalla??
lainaa
eiooraimia

04.12.2010 klo 16.56

Niin tämähän on tosiaan elokuvasarjan uudelleenkäynnistys.
lainaa
bringbackRaimi

04.12.2010 klo 18.49

ja heti tungetaan liian täyteen vihuja niinkuin kolmonenkin. tämähän tiedettiin jo kun raimi lähti. en ihmettelisi vaikka vielä olisi joku muukin konna mukana.

kakkonen oli paras kun octaviukseen ja doc ockiin keskityttiin koko leffa. tässä on ainakin kaksi vihua ja vielä hämiksen syntytarina, ei hyvää päivää
lainaa
bringbackRaimi

04.12.2010 klo 18.50

ja may-tätihän ei kuollut tuossa edellisessä trilogiassa
lainaa
Huoh

04.12.2010 klo 21.22

No voi sun ny vittu, joka marginaalipahis jonka tietävät vain paatuneimmat sarjisnörtit piti sitten änkeä mukaan. Oikeasti, ei parempaa löytynyt? Olisivat ennemmin pistäneet Green Goblinin uusiks.
lainaa
eieieiiii

05.12.2010 klo 00.41

lisäksi käyttämättähän oli vielä Kraven, Electro, Shocker, Rhino, Scorpion, Carnage, Mysterio, Vulture ja tavallaan Hobgoblinkin noista isoimmista nimistä

Kraven olisi ollut loistava kimppa Lizardille ja hämikselle. Alussa kolme normaalia ihan ok väleissä olevaa tyyppiä ja yhtäkkiä kaikki ovat toistensa kurkuissa. lopputuloksena kaupunkiin olisi voinut tulla lisää elukoita Rhinon, Scorpionin ja Vulturen muodossa jotka olisivat olleet ainakin kakkosessa. tavallaan 3 vastaan 3 mutta lizardin luotettavuus on niin ja näin

tämä sotii kyllä vähän sitä Sonyn "me vaadimme Venomin kolmanteen leffaan koska se tekee rahaa" juttua vastaan. vai käytetäänköhän tässä käänteistä psykologiaa ja yritetään lepytellä faneja?

mielestäni J.K.Simmons olisi vähintään pidettävä Jamesonin roolissa. aivan näköisensä ja loistava huumorilisä. nyt tekevät kuitenkin hänestäkin jonkun synkän emo-äijän joka puhuu niinkuin Bale Batmanina
lainaa
marvel_fan

05.12.2010 klo 11.39

Proto-Goblin on ihan jees, vaikkei sarjakuvissa kovin näkyvä hahmo ole ollut koskaan. Mutta joo kyllä tämä reboot ottaa päähän, mutta koska aiempi trilogia oli perseestä ei sen väliä. (Toinen elokuva oli silti ihan jees.)
lainaa
failure

05.12.2010 klo 22.02

Spiderman 1: 2,5 tähteä
Spiderman 2: 4 tähteä
Spiderman 3: 2 tähteä

Odotukset rebootista: 2 tähteä ja koko reboottaaminen perseestä
lainaa
Jonezi

Rekisteröitynyt 23.04.2007

07.12.2010 klo 21.49

Aww, Simmons oli täydellinen Jamesonin rooliin :(
lainaa
spidey3down

07.03.2011 klo 10.03

nythän on sanottu että ei proto-goblin ees esiinny leffassa vaan tämän alkuperäinen henkilöllisyys on mukan, joten oletettavasti hän on jatko-osassa. ja jamensoniahan ei opo leffassa ollenkaan. Harrylle ei ole myöskään esittäjää julkistettu joten nyt on kyllä jo älytty että halutaan eroa raimin trilogiaan mutta kuitenkin tuollaisia leikkauksia jotka alkaa ärsyttää
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova