Tuorein sisältö

Kung Fu Pandalle viisi jatko-osaa

06.12.2010 klo 13.53 | Luettu: 5224 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kung Fu Panda saa viisi jatko-osaa. Madagascar-sarja todennäköisesti saa neljännenkin osan, vaikka aiemmin on puhuttu, että sarja päättyy siihen, kun eläimet palaavat eläintarhaan. Tähän tietoon Näin koulutat lohikäärmeesi lihoo trilogiaksi, mutta toisaalta DreamWorks-pomo Jeffrey Katzenberg muistuttaa, että kirjoja on kahdeksan.

Tietenkään yksikään sarja ei oikeasti veny, ellei jokainen osa riittävästi menesty. Uwe Bollin elokuvat ovat asia erikseen.

Katzenbergin mukaan DreamWorksin sarjat eivät jatku loputtomiin, vaan kuten Shrek osoitti, niillä on alku, keskivaihe ja päätös. Jokainen elokuva on tarinan osa, ja se mikä tämä tarina kokonaisuutena on, sitä mietitään etukäteen.

Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom saapuu teattereihin ensi vuonna ja Madagascar 3 sitä seuraavana.

Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disneyn Rapunzel kaa... Juutalaisille oma ju... >

Keskustelut (5 viestiä)

Ton-Ton

06.12.2010 klo 14.19

Onneksi on Pixar olemassa.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.12.2010 klo 14.30

Pixarilla on virallisesti työn alla yksi animaatio, joka ei ole jatko-osa. DreamWorksilla on kaksi.
lainaa
Nappa

Rekisteröitynyt 10.04.2007

06.12.2010 klo 14.34

muttakun pixarin jatko-osatkin pyyhkii lattiaa dreamworksin "alkuperäisillä"
lainaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

06.12.2010 klo 14.51

Nappa kirjoitti:
muttakun pixarin jatko-osatkin pyyhkii lattiaa dreamworksin "alkuperäisillä"


Dreamworksin paremmat elokuvat sijoittuvat vertailussa aivan selkeästi korkeammalle kuin Pixarin keskivertojakauma.
Jos pistettäisiin Pixarin ja Dreamworksin leffat mielikuvituksettomalle yksiulotteiselle listalle, jonka muuttujana on "paremmuus", niin kyllä Antz olisi listalla kolmantena. Ja Kung Fu Panda ja Koulutat Lohikäärmeesi perustuvat hemmetin nättiin konseptitaiteeseen. Sääli, ettei Dreamworksilla osata panostaa lopullisen jäljen luomiseen niin paljoa, kuin Pixarilla. Juonet ovat melkein kaikissa leffoissa tylsää huttua.
Toy Story kolmosta ei ole tultu katsottua, koska aiemmat osat ovat olleet mielestäni yliarvostetuimpia animaatioleffoja koskaan, ja Cars 2 saa sekin odottaa, kiitos sysipaskan trailerin ja sen faktan, että eka osa ei ollut mitenkään erikoinen tuotos muutoin kuin visuaalisesti.
lainaa
Videopelaaja

07.12.2010 klo 08.43

Dreamworksin elokuvista näkee paremmin rahastuksen maun yhtiöltä. Shrekin jatko-osat eivät täsmänneet kriitikoiden mielestä ja nyt kun vielä Pixar rupeaa Autot -elokuvan jatko-osia survomaan (trailerista päätellen edessä on tyypillistä Hollywoood -meininkiä), ei hyvältä näytä.

Sen näkee siitä, että voisi olla jotain erillaista aina joka kerta kun uutta jatko-osaa tehdään. Yleisö tuskin haluaa nähdä mitään samanlaista, ellei joku henkilö tai muu juttu satu tuppaamaan olemaan edellisen leffan kerma kakussa. Riskinsä on näissäkin. Jos se tehdään taidolla, ihmiset pitävät siitä. Muussa tapauksessa elokuvan erottaa massamainonnasta, vaikka sieltä osaa elokuva menestyy lipuntuloissa, se ei saa arvoistansa kunnioitutsta. Mutta sekin riippuu minkalainen elokuva on.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova