Tuorein sisältö

Ruotsin suosikkiduo Roxette julkaisee uutta

07.12.2010 klo 11.34 | Luettu: 1358 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helmikuun 16. päivä 2011 on vuorossa Roxetten paluu. Seitsemänkymmentä miljoonaa albumia 25 vuotta kestäneen uransa aikana myynyt orkesteri julkaisee Charm School -nimisen uutuusalbumin.

Uuden Roxette-albumin julkaisu enää ikinä tuntui epätodennäköiseltä kun Marie Fredrikssonilla diagnosoitiin aivokasvain syksyllä 2002. Mutta Marie onnistui selättämään sairauden, ja vuonna 2009 palaset loksahtivat vihdoin kohdalleen.

Ensin Marie Fredriksson vieraili Per Gesslen soolokiertueella Amsterdamissa. Pian sen jälkeen Roxette teki Night if the Proms comeback –kiertueen esiintyen yli 600 000 ihmiselle Hollanissa, Belgiassa ja Saksassa.

Työ jatkui Ruotsissa vuoden 2010 keväällä ja syksyllä. Bändillä oli jälleen paljon kappaleita, mistä valita –aivan kuten aikoinaan kun bändi oli suosionsa huipulla. Osa uuden albumin biiseistä on myös muhinut jo pidempään.

Albumin uusin biisi on äärimmäisen tarttuva groove-biisi She’s Got Nothing On ( But the Radio), joka on sävelletty tänä syksynä.

Charm School on äänitetty Etelä-Ruotsissa sekä Tukholmassa. Albumin ovat yhdessä Perin ja Marien kanssa tuottaneet Clarence Öfwerman ja Christoffer Lundqvist.

Albumista julkaistaan normiversion lisäksi Deluxe Edition ja iTunes exclusive.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Aivovammasta huolima... District 9:n ohjaaja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova