Game advertisements by <a href="http://www.game-advertising-online.com" target="_blank">Game Advertising Online</a> require iframes.

Uutisalueet


Kaikki uutiset

Se siitä: Amalur-studio on historiaa

27.05.2012 klo 11.00 | Teksti: Manu Pärssinen | Luettu: 3697 kertaa

Pitkin viikkoa olemme uutisoineet siitä, kuinka The Kingdoms of Amalur -pelin tehnyt 38Studios vajosi yhä syvemmälle talousvaikeuksiin. Viime torstaina firma lähetti irtisanomisilmoitukset kaikille työntekijöilleen ja se siitä sitten. Amalurin kuningaskuntiin sijoittuvaa Copernicus-MMO:ta ei todennäköisesti koskaan nähdä.

GameSpyn mukaan KoA:n 38Studiosin kanssa yhteistyössä tehnyt BigHugeStudios kertoo, että koska kumppania ei ole, luvattua PC-päivitystäkään ei pystytä enää julkaisemaan.

Gamesindustry kertoo myös, että osa 38Studiosin työntekijöistä on pahassa pulassa. Kun studio muutti uuteen sijaintiinsa rahatukien avustamana, monet muuttivat mukana. 38Studios lupasi hoitaa heidän vanhojen asuntojensa lainat, jotta työntekijät voisivat muuttaa ja nyt pankit kyselevät rahojensa perään.

GI.bizin artikkelin mukaan vieläkään firma ei ole täysin lyönyt hanskoja tiskiin, sillä yksityisiä rahoittajia etsitään.

Keskustelut (10 viestiä)

Keskustelu jatkuu Keskustelualueella.

 

Mainos