Tuorein sisältö

Gloomhaven-studio Flaming Fowl julkisti demon - ja potki työvoimaa pihalle

24.04.2024 klo 22.00 | Luettu: 463 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Gloomhaven-pelistään tunnettu studio Flaming Fowl julkisti Steamissa tulevasta Ironmarked-pelistään saapuvan demon. Ilmoituksen sisällössä oli toinenkin puoli: valitettavasti studio joutui heti pysäyttämään pelin kehittämisen rahoituksen puutteen vuoksi.

Samalla kehittäjä joutui potkaisemaan riveistään 30 työntekijää, kerrottiin VGC:n tekemässä haastattelussa. Jäljelle jäi huikeat yhdeksän henkeä. Joukko oli kehittänyt Ironmarkedia yhdessä vuoden verran ja julkaisija oli vetäytynyt hankkeesta lähes vuosi sitten kesäkuussa. Siitä lähtien peliä on kehitetty Flaming Fowlin omin varoin, mutta uusia sopimuksia ei ole saatu solmittua julkaisijoiden kanssa, kovasta yrityksestä huolimatta.

Steam-ilmoituksessa Flaming Fowlilta kerrotaan, että kehittäjät ovat pelistään ylpeitä ja toivovat, että demon julkaiseminen taidonnäytteenä auttaa irtisanottuja löytämään uusia töitä. "Toivottavasti riittävä määrä Steamin toivelistauksia auttaa meitä löytämään tulevaisuuden rahoitusta Ironmarkedille, mutta sitä odotellessa kehitämme pienempää peliä, jonka kykenemme rahoittamaan täysin itsenäisesti", studiolta kirjoitetaan.

Lähde: GamesIndustry.biz


V2.fi | Anne Kukkura
< Nintendo Onlineen sa... For Honor -joukot sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova