Tuorein sisältö

Wiillä kaikkien aikojen toiseksi paras myyntiviikko

28.11.2007 klo 10.32 | Luettu: 3653 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Nintendo on paljastanut Wii-konsolin viime viikon myyntilukujen olleen laitteen kautta aikain toiseksi parhaat. Peräti 350000 Wiitä löysi uuden kodin viikolla 47, jolle osui myös Yhdysvalloissa suosittu ostospäivä, Black Friday. Ainoastaan julkaisuviikolla konsolia myytiin enemmän. Yhdysvaltojen Nintendo-pomo Reggie Fils-Aime valittelee edelleen konsolivarastojen tyhjyyttä. Reggien mukaan kukaan ei osannut odottaa Wiin yltävän nyt saavutettuihin myyntilukemiin.

Myös taskukonsoli DS menestyi viime viikolla hyvin, myyden yli 650000 kappaletta maailmanlaajuisesti. Myyntiennätyksiä DS:n edellisviikko ei kuitenkaan hiponut.

Lähde: Shacknews

V2.fi | Matti Lintula
< Klassikkofutis joulu... Ninjat vapautuvat ko... >

Keskustelut (4 viestiä)

Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

28.11.2007 klo 11.39

Heti kun ostin Wiin, myynti nousi räjähdysmäisesti. Senkin copycatit!
lainaa
crom

Rekisteröitynyt 11.10.2007

28.11.2007 klo 11.56

Toivottavasti saavat jonku myrkytyksen siitä laitteesta, kun Nintendo ei pahemmin ympäristöstä välitä, kunhan rahaa tulee. Ei ole sitten mikään tuulesta temmattu juttu, vilkaiskaa vaikka greenpeacen raporttia asiasta. Taitaa siitä ohjaimestakin imeytyä ainakin jotain riippuvuutta aiheuttavaa ihmisten käsiin, kun noin hyvin menee kaupaksi.

Lisäys: Niin, unohtu mainita että ei mikkisoftalla ole sen paremmin asiat. Sony oli ainoa joka konsolifirmoista oli suhteellisen kuivilla papereilla liikenteessä.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

28.11.2007 klo 13.11

Crom kyllä osaa aina piristää päivää :) Mutta se on kyllä ihan totta, että Greenpeace on ottanut tällä kertaa silmätikukseen Nintendon, aiemminhan mm. Apple on saanut järjestöltä satikutia valmistusmenetelmiensä ansiosta.
lainaa
Laquendi

Rekisteröitynyt 17.10.2007

28.11.2007 klo 13.20

Taidat itse olla aika aineissa jos uskot tuota tavaraa. Jos(/ kun) Nintendo oikeasti käyttäisi(/tää) jotain myrkkyjä niin Greenpeace ei todellakaan pääsisi käsiksi niihin tietoihin. Ja mitenköhän ne on nuokin muka mitannut?
EDIT: Nyt kun sitten kävin oikein katsomassa tuota niin perusteluina nollalle pisteelle oli aika usein "no information" ja lopuissa oli esim ei listaa kielletyistä aineista mikä siis automaattisesti tarkoittaa sitä että kaikkia hermomyrkkyjä käytetään valmistusprosessissa... Loistavat perustelut täytyy kyllä sanoa. Way to go Greenpeace!!

Muutenkin vaikuttaa minusta jotenkin oudolta jos kaksi tutkittavaa juttua on kemikaalit ja kierrätys niin kemikaaleista voi saada 24 "pistettä" ja kierrätyksestä vain 3. Voi tuntua aikamoiselta Nintendon puolustamiselta, mutta mikäs taas veikään eniten sähköä ja omalta osaltaan tuhoaa Greenpeacen ihania takametsiä missä on hyvä mutustaa porkkanaa?

Sitäpaitsi Nintendo on noista kolmesta ainoa joka tekee pelkästään videopelejä eli tulokset ei ole vertailtavia. Jos vaikka Sony tekee telkkarit ympäristöystävällisesti tai vaikka kamerat niin se saa paremmat tulokset vaikka konsolit tehtäisiinkin ihan vaan "raha mielessä" niinkuin itse asian ilmaisit. Sama homma Microsoftilla.

Huom: En siis tarkoita, että Nintendo olisi jotenkkin ympäristöstä välittävä. Tottahan se on, että jos siellä oikeasti välitettäisiin luonnosta niin ne luvut näkisivät päivänvalon, mutta jos niitä tietoja ei saada ja kaikista näistä kohdista läiskästään 0 ruutuun niin tutkijat saisivat kyllä hankkia elämän. Varmasti Sonyllä on ympäristö asioita mietitty pitemmälle ja etc. mutta mitään tuollaista kommenttia ei kyllä voi perustella tuolla Greenpeacen *****lla. Joo ja pahoittelen jos kommentti oli sarkasmia :D.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova