Tuorein sisältö

Ihastele hetki Morrowindia Skyrimin pelimoottorilla.

09.03.2014 klo 20.00 | Luettu: 5376 kertaa | Teksti: Vieras



Aiemmin Bethesdan klassikkoroolipeli The Elder Scrolls III: Morrowindin kokonaan Oblivionin pelimoottorille kääntänyt TESRenewal-tiimi on jo kovaa vauhtia seuraavan projektinsa parissa, mikä on luonnollisesti Morrowindin tuominen Skyrimin pelimoottorille.

Viime kuussa julkaistu kehityspäiväkirjavideo antoi esimakua kunnianhimoisesta projektista, jonka tavoitteena on yhdistää Morrowindin lumoavaan pelimaailmaan kaikki modernien TES-pelien herkut ääninäyttelystä lähtien. Nyt nimimerkillä SquallyDaBeanz esiintyvä kehittäjä on ladannut YouTube-kanavalleen uuden trailerin, jossa esitellään upeita maisemia Seyda Neenin ja Balmoran kaupungin välisen tien varrelta.

Videon tarkoituksena on tuoda huomiota projektilla ja saada uusia jäseniä modifikaatiota kehittävään yhteisöön. Videon kuvauksessa kerrotaan, että pientä tehtävää modin parissa löytyy kaikenlaisille osaajille. Auttamisesta kiinnostuneet voivat lukea lisää osallistumisesta projektin kotisivulta.



Teksti: Mats Kyyrö

V2.fi | Vieras
< Square-Enix haluaa t... Listasunnuntai #216:... >

Keskustelut (4 viestiä)

hannujortikka

09.03.2014 klo 20.08

Alun nykivä video ei kyllä kauheasti vakuuttanut, mutta kun alkoi näkyä varsinaista pelivideota niin avot. Olis kyllä unelma jos saisivat kokonaan portattua tuolle moottorille.

Onkos kukaan pelannut tuota Morroblivionia, onko mistään kotoisin?
lainaa
assadasdas

09.03.2014 klo 21.48

Rupespa tekeen mieli hommata Steamista Morrowind ja asentaa uusin Overhault-modi :P
lainaa
Liimaletti

10.03.2014 klo 08.20 2 tykkää tästä

Tämä lienee edelleen se sama Morroskyrim (tai Skywind) modi josta uutisoitiin vuodenvaiheessa? Eli siis näitä modeja ei ole useampikin tekeillä samaan aikaan?
lainaa
GetLife

11.03.2014 klo 14.56

Hommaisivat nuokin autistit elämän.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova