Tuorein sisältö

Eurooppaan uusi PS3-paketti huippupeleillä

12.01.2008 klo 10.40 | Luettu: 7104 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


MCV UK kertoo, että Euroopan Sony eli SCEE on julkistanut uuden PS3-paketin. Toistaiseksi siitä on tiedossa vain Ison-Britannian hinta, joka on 350 puntaa. 'Pick'n'Mix' -pakettiin kuuluu 40GB PS3-konsoli, jonka hinta kyseisessä valtakunnassa on normaalisti 299 puntaa, sekä kaksi vapaavalintaista peliä seuraavista:

- Genji
- Formula 1
- Lair
- MotorStorm
- Resistance: Fall of Man
- Folklore
- Warhawk headsetteineen
- Singstar mikrofoneineen
- Ratchet & Clank
- Uncharted: Drake's Fortune

Varsinkin listan loppupään peleillä ylimääräiselle 50 punnalle saa jo mukavasti vastinetta. Paketti julkistetaan 18. tammikuuta, mutta vielä ei ole varmuutta sen saapumisesta Suomeen asti.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Japanin pelivuosi va... Biowaren Sonic-rooli... >

Keskustelut (7 viestiä)

r1x

12.01.2008 klo 10.56

Kuulostaa mainiolta. Itselleni on ainakin ps3:n hankinta alkanut tulla viimeaikoina ajankohtaiseksi lähestyvien kovanluokan yksinoikeuksien vuoksi, eikä muutama ilmainen huippupeli (Noista lähinnä Warhawk ja Uncharted) ainakaan vähennä ostopäätöksen todennäköisyyttä.
lainaa
pal

12.01.2008 klo 11.08

Ratchet taitaa olla ainoa kiinnostava peli tuosta listasta mutta eipä tuo eroissa mitenkään mittava alennus ole. Tuntuu jotenkin että pakkosyötetään Sonyltä noita peleja konsoleihin mukaan että pelien myyntitilastot saadaan kauniimmiksi, sama Bond leffassa.

Ei mitään kuhan hinta on sama kuin kilpailijoilla niin tuon laitteen voi kaupasta hakea, silloin alkaa olemaan vastiketta rahoille.
lainaa
D53a

12.01.2008 klo 12.16

"Tuntuu jotenkin että pakkosyötetään Sonyltä noita peleja konsoleihin mukaan että pelien myyntitilastot saadaan kauniimmiksi, sama Bond leffassa."

lol.. Tietääkseni bundlattuja pelejä ei edes näy myyntitilastoissa.

Ja onhan se parempi näin päin kuin Microsoftilla joka myi jouluisessa Forza2/Viva pinata -bundlessaan vanhoja varastoissa pyörineitä RROD-konsoleitaan. Monet niistä olivat nimittäin jo valmistettu jopa alkuvuodesta 2006. Useimmissa tapauksista (mm. kaverini ostama) oli etulevyn takana sijaitseva sinetti selvästi avattu eli konsoli oli ainakin kerran käynyt huollossa... Olisikin aikamoinen paljastus jos selviäsi että Microsoft myy käytettyjä konsoleita, vaikka todennäköisesti nuo ovat vain aimmin valmistettuja malleja joista Microsoft tahtoo päästä eroon ja joille se on tehnyt jälkikäteen jotain lisäyksiä mm. jäähdytykseen ja estääkseen RROD:n.
lainaa
roni

12.01.2008 klo 15.03

Kiinostaisi, itselläkin menossa tuo Xbox360 myyntiin kun olen niin pettynyt siihe, toki loistavia pelejä, Live, ohjain yms. mutta kun 13kk omistanut ja sen aikana ollut ainakin 3-4kk huollossa. Viime kerral ne tosin lähetti kokonaan uuden boxin. Ps3 olis kyl mielenkiinotenen :) ps. nii et jos joku haluu ostaa: (Xbox360, 20gb, 2 wireless ohjainta, Mass Effect, Assasins Creed, Skate, Gears of War, Fight Night Round 3, The Darkness, Oblivion, Test Drive Unlimited, Fifa 06,
lainaa
Darkkis

12.01.2008 klo 15.28

Ois kyl todella kova paketti tommonen PS3 40Gb, Uncharted ja Ratchet & Clank. Toivotaan että ilmestyy myös Suomessa. :)
lainaa
Mustakari

14.01.2008 klo 15.51

Nyt olis Janinkin aika hommata uusi pelikone!
lainaa
Erkki

18.01.2008 klo 17.52

Miksi ihmeessä PS3 bundlet tulevat Eurooppaan ja etenkin Suomeen myöhemmin kuin muualle? Kaiken lisäksi täällä myydään nykyään vain karvalakkiversiota.

Välikädet pitäisi saada pois. Onhan se hieman erikoista että marmoritiskiltä (Sony Center) saa tavaran suunnilleen samaan hintaan kuin peräkammarin pojan ylläpitämästä verkkokaupasta.

Nouskaa suomalaiset pelaajat vastarintaan ja tilatkaa pelikoneenne kyllä Aasiasta. Kaikki muut pelittää paitsi PS2-pelit, mutta eipä niitä paljon enää tee mieli katsella kun on parempiin grafiikoihin tottunut.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova