Tuorein sisältö

Reggie Fils-a-Mechan paluu! Nintendo-pomot näyttivät taas huumorintajunsa

17.06.2014 klo 17.00 | Luettu: 3567 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ennen E3:a sekä Nintendon E3-esityksessä nähtiin jo, kuinka ison N:n isoimmatkin pomomiehet voivat pistää itsensä likoon ja olla ottamatta itseään liian tosissaan. Amerikan Nintendon pääjohtaja Reggie Fils-Aime esiintyi ennakoissa cyborgina ja E3:lla Nintendon pääjohtaja Satoru Iwata sekä Reggie ottivat matsia Super Smash Brosin tyyliin.

Tällä kertaa robottimatsaavat Reggie, pelilegenda Shigeru Miyamoto sekä markkinointipäällikkö Bill Trinen. Aiheena on Miyamoton Giant Robot -peli-idea.

Ja kyllä, video on Nintendon itsensä virallisesti julkaisema. Sedät jaksaa heilua ja hyvä niin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Capcomin voisi nyt h... Katukaahailua GRID A... >

Keskustelut (3 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

17.06.2014 klo 19.38 6 tykkää tästä

Arvostan kyllä Nipan pomojen huumorintajua ja itsensä likoon laittamista, mutta Nintendon johtamistaitoa en. Olisi melkein parempi laittaa herrat Nintendon markkinointitiimiin ja uudet heput johtoon:D
lainaa
Wiijuu

Rekisteröitynyt 12.02.2013

18.06.2014 klo 10.01 3 tykkää tästä

tagman kirjoitti:
Arvostan kyllä Nipan pomojen huumorintajua ja itsensä likoon laittamista, mutta Nintendon johtamistaitoa en. Olisi melkein parempi laittaa herrat Nintendon markkinointitiimiin ja uudet heput johtoon:D


Iwatan pestihän on katkolla nyt kesällä, saa nähdä miten käy. Toisaalta, minusta myös markkinointi kusee Nipalla pahasti. Ainakin Euroopassa (Japanissahan ovat yleensä aina kärjessä) ihan älyttömän surkeaa markkinointia.

Miyamotossa kai häiritsee perfektionisti, mutta ymmärrän toki ideologian: myöhästynyt, mutta täydellinen peli on parempi kuin ajoissa julkaistu rikkinäinen (tai jotain). Aina kun tekijät on sitä mieltä, että tää ois valmis niin hra Miyamoto vielä käskee tuunailemaan paremmaksi.

Mutta ilo katsoa, niin rennon normaali ja iloinen ihminen tuo hra Miyamoto.

Ja Super Smash matseja kai ovat ennenkin pelaneet keskenään...
lainaa
Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

18.06.2014 klo 11.32

No ei ne nyt siinä paljoa heilunut
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova