Tuorein sisältö

Tästä Segan konsoliversiosta et ole varmasti kuullut - vaan maksaisitko siitä 20 000 euroa?

26.07.2017 klo 17.00 | Luettu: 2784 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Monista pelikonsoleista on olemassa erikoisversioita, joita niiden konsolien kerääjät himoitsevat kokoelmiinsa. Sega Dreamcastista oli muun muassa Biohazard- ja Hello Kitty -versiot, sekä varsin erikoinen Divers 2000 CX-1 -versio, joka sisälsi myös futuristisen näköisen television.

Ebaylla on nyt kuitenkin myynnissä Dreamcast-versio, jonka olemassaolosta ei moni himokkainkaan DC-keräilijä tiennyt. Kyseessä on laite nimeltä Sega Fish Life, joka simuloi akvaariota. Sen sisuksissa on kuitenkin vanha tuttu Segan pelikonsoli, joten pelejäkin pääsee halutessaan pelaamaan.

Pakettiin kuuluu kosketusnäyttö, jolla olevia kaloja voi tökkiä sormella - tai käyttää niitä vaikkapa soittimena(!). Myyjän mukaan laite oli tarkoitettu ravintoloihin viihdytykseksi oikean akvaarion sijaan ja sen alkuperäinen hinta oli 498 000 jeniä, eli lähes 4000 euroa. Sitten siihen päälle vielä akvaariopeli 1500 eurolla. Näitä ei varmasti mennyt montaa kaupaksi.

Ja siihen luottaa myyjäkin: laitteen hintapyyntö on tällä hetkellä silmiä kirvelevät 25 000 dollaria. Huh. Postitus on sentään ilmainen.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Linnakkeen rakennuks... Myyttiset legendahir... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova