Tuorein sisältö

Activision pisti lopun itsenäiselle Vicarious Visionsille - jatkossa pelistudio työstää vain Blizzard pelejä kuten huhuttua Diablo 2 -uusioversiota

23.01.2021 klo 11.00 | Luettu: 1711 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Activision Blizzard on ilmoittanut siirtävänsä Vicarious Visionsin pysyvästi osaksi Blizzardia ja täten studio lopettaa toimimisensa itsenäisenä pelinkehittäjänä keskittyen jatkossa vain Blizzardin projekteihin.

Tämä on tietenkin huonoja uutisia kaikilla, jotka odottivat Vicarious Visionssin seuraavaa uutta peliprojektia viime vuonna ilmestyneen ja positiivisen vastaanoton (V2.fi:ssä 4,5/5) saaneen Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 -pelin jälkeen.

Activisionin mukaan Vicarious Visions on jo aiemmin työskennellyt yhdessä Blizzardin kanssa ja koska yhteistyö on ollut hedelmällistä, saa pelistudio jatkossa toimia pitkäaikaisena apua. Bloomberg-sivuston uutishaukka Jason Schreierin mukaan nimeämätön yhteistyö on ollut Diablo II:n uusioversion työstäminen, joka siirtyi Blizzardilla toisen sisäisen kehitystiimin ja Vicarious Visionssin harteille Activisionin lopetettua Starcraft II ja parjatusta Warcraft III: Reforged -peleistä vastuussa olleen kehitystiimin.

Activisionin toiminta Vicarious Visionssin suhteen ja tieto Blizzardin kehitystiimin lopettamisesta vahvistavat jo jonkin aikaa pyörineitä huhuja, joiden mukaan Blizzardin viime aikojen toiminta kuten Warcraft III: Reforged -pelin julkaisu selvästi keskeneräisenä on peräisin Activisionin puolelta tulevasta vaikutuksesta.

Vaikka Vicarious Visionssilta ei tulla enää näkemään Crash Bandicoot N. Sane Trilogyn tai Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2:n tapaisia huolella tehtyjä uusioversioita, niin toivottavasti pelistudion kokemus tulee varmistamaan ettei Blizzard enää toista Warcraft III: Reforgedin virheitä.

Lähde: Gamesindustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Indiestudio väittää ... Helmikuussa on luvas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova