Tuorein sisältö

Onko tässä Okamin tekijöiden tuleva pelitarjonta?

13.05.2008 klo 13.59 | Luettu: 3055 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Capcomin tytäryhtiö Clover Studiosin suljettua ovensa, tiimin nimekkäät kehittäjät perustivat uuden studion nimeltään Seeds Inc.. Kun Seeds viime vuoden lokakuussa yhdistyi ODD Incorporatedin kanssa, syntyi PlatinumGames. Yhtiön tekijöiden historiasta löytyy hittipelejä kuten Okami, Viewtiful Joe, Devil May Cry ja God Hand.

Pelisivusto Videogaming247 väittää saaneensa tietoa PlatinumGamesin tulevista peleistä. Tieto on poistettu sivustolta, mutta uutissivusto Kotaku ehti pelastaa huhut talteen. Huhun mukaan pelejä olisi tulossa kolme kappaletta ja näiden julkaisijana toimisi Sega.

Bayonetta on Devil May Cryn luoneen Hideki Kamiyan tuotos. Kyseessä on huhun mukaan tyylitelty toimintapeli, joka sisältää noitia ja enkeleitä. Ilmeisesti päähenkilönä toimivalla noidalla on aseet jalkojen tilalla.

Infinite Line on DS:lle suunniteltu avaruusroolipeli, jossa avaruuslaivan kapteenina päästäisiin kustomoimaan omaa alusta ja miehistöä. MadWorld puolestaan toisi Wiille Sin City -elokuvasta vaikutteita ottaneen, punaisella verellä höystetyn, mustavalkoisen maailman. MadWorldin on huhuttu olevan erittäin väkivaltainen.

Huhuja ei ole vahvistettu, mutta mikäli Videogaming247:n tiedot osuvat oikeaan, saattaa luvassa olla melkoisen erikoinen pelitrio.

Lähde: 1UP

V2.fi | Matti Lintula
< EA ostaa Napster-mie... Menolippu-lautapeli ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova