Tuorein sisältö

PlayStationin viimeisin State of Play -lähetys ei isoja yllätyksiä tarjonnut - trailereissä nähtiin muun muassa uusi Bugsnax, Star Ocean ja Five Nights at Freddy's: Security Breach

28.10.2021 klo 01.15 | Luettu: 1512 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sonyn viimeisin yöllinen State of Play -lähetys ei tällä kertaa tarjoillut erityisen isoja pelejä tai nimikkeitä mutta esitteli kuitenkin useita kolmannen osapuolen tulevia PlayStation 4- ja PlayStation 5 -pelejä. Tässä kaikkien lähetyksessä nähtyjen pelien trailerit.

Deathverse -Let it Die-

Deathverse on jatkoa Suda51:n firman Grasshopper Manufacturen tekemälle moninpelitoimintapelille Let it Die mutta tällä kertaa pelin kehityksestä on vastuussa Super Trick Games ja julkaisija GungHo Entertainment. Peli ilmestyy keväällä 2022 PS4- ja PS5-konsoleille.




We Are OFK

Viime vuonna The Game Awardsissa julkistettu OFK on interaktiivinen peli/sarja, joka seuraa fiktiivistä OFK-bändiä ja se ilmestyy PS4- ja PS5-konsoleille vuonna 2022.




Five Nights at Freddy's: Security Breach

Suositun säikyttelypelisarjan Five Nights at Freddy'sin viimeisin osa Security Breach sai uuden pelikuvaa sisältävän trailerin. Peli ilmestyy 16. päivä joulukuutta PS4-, PS5- ja PC-alustoille.




Death's Door

Positiivisen vastaanoton saanut toimintaseikkailu Death's Door saapuu marraskuussa myös haastamaan PlayStation-pelaajia. Peli ilmestyy marraskuun 23. päivä PS4- sekä P5-alustoille ja sen ennakkotilaajat saavat kaupan päälle kehutun Titan Souls -pelin.



KartRider: Drift

KartRider: Drift on free-to-play kartkaahailu, joka saapuu PS4-konsoleille ensi vuonna mutta pelin avoimen betatestauksen kerrotaan alkavan pian ja kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan pelin kotisivuilla.



The King of Fighters XV

SNK:n legendaarisen King of Fighters -taistelupelisarjan viimeisin osa esitteli uuden Dolores-hahmon sekä ilmoitti pelin saavan avoimen betatestin, joka alkaa marraskuun 20. päivä ja kestää marraskuun 22. päivään saakka. Itse pelin kerrotaan ilmestyvän ensi vuonna helmikuun 17. päivä PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille.



First Class Trouble

Pelaajien pitää löytää robottisoluttautuja joukostaan ja selvitä hengissä tässä Among Us -tyylisessä moninpelissä, joka saapuu PS4- ja PS5-alustoille marraskuun 2. päivä ja on ilmaiseksi saatavilla PlayStation Plus -tilaajille 2.11.-6.12. välisenä ajanjaksona.




Star Ocean: The Divine Force

Japanilaisen tri-Acen kehittämä scifistinen roolipelisarja Star Ocean tekee paluun uuden Star Ocean: The Divine Force -pelin myötä, joka ilmestyy PS4- ja PS5-alustoille vuonna 2022.



Little Devil Inside

Sonyn lähetys päättyi pelinkehittäjä Neostreamin persoonallisen Little Devil Inside -seikkailupelin esittelyyn. Peli ilmestyy ensi vuoden puolella PS4- ja PS5-alustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Pokémon GO:n kehittä... Housemarquen Returna... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova