Tuorein sisältö

Jagged Alliance 3, Alone in the Dark, Destroy All Humans! 2 ja useita RTS-naksuja - THQ Nordic esitteli uusia pelejä vanhoista tutuista pelisarjoista

12.08.2022 klo 22.55 | Luettu: 1297 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



THQ Nordic osoitti heti Digital Showcase 2022 -lähetyksen alkuun miten hyvin pelijulkaisija on ottanut käyttöön hankkimiensa pelisarjojen oikeudet ja esittelikin uusioversioita tai uusia osia monista entuudestaan tutuista pelisarjoista.

Alone in the Dark


Lähetys alkoi tänään ennakkoon vuotaneen uuden Alone in the Dark -pelin trailerilla. Se lupaa olla uudelleentulkinta alkuperäisestä kauhuklassikosta. Peli sijoittuu Yhdysvaltain eteläosien goottilaisiin maisemiin ja pelin pääosissa nähdään taas tutut yksityisetsivä Richard Carnby ja perijätär Elizabeth Dexter. Pelin kerrotaan ilmestyvän PC-, Xbox Series X - ja PlayStation 5 -alustoille, mutta julkaisupäivää tai -ikkunaa sillä ei vielä ole.



Destroy All Humans! 2 - Reprobed


Pian ilmestyvästä Destroy Al Humans! 2 -pelin uusioversiosta nähtiin uusi traileri, jossa tuttujen muukalaisten lisäksi nähtiin toiminnassa 1950-lukuiset runsaspoviset kommunistiagentit.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed ilmestyy PC-, PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -alustoille elokuun 30. päivä



Space for Sale


Uusi Space for Sale on avoin rakentelu- ja kiinteistöpeli yksin tai kaverin kanssa pelattavaksi. Pelin kerrotaan saapuvan pian PC:lle.



Gothic 1 Remake


Lähetyksessä nähtiin myös odotettu traileri muutama vuosi sitten kiusoitellusta Gothic-roolipelin uusioversiosta, jonka kehityksen pelijulkaisija THQ Nordic antoi viime vuonna uuden espanjalaisen pelistudion kehittämäksi.

Pelin kerrotaan ilmestyvän PC, Xbox Series X|S ja PlayStation 5 -alustoille.



Jagged Alliance 3


Legendaarinen Jagged Alliance 2 on odottanut ansaitsemaansa seuraajaa jo yli 20 vuotta ja tällä kertaa uutena kokelaana saapuu THQ Nordic sekä pelin kehittäjä Haemimont Games. Jagged Alliance 3 -pelin kerrotaan olevan uskollinen seuraaja erinomaiselle alkuperäisille peleille mutta yrittäjiä on ollut vuosien varrella useita, joten pelisarjan fanit varmasti odottavat varautuneesti uusinta yrittäjää.

Jagged Alliance 3 ilmestyy PC:lle joskus tulevaisuudessa.



The Valiant


Viidennen ristiretken aikaan sijoittuva The Valiant oli toinen kahdesta esitellystä RTS-toimintapelistä ja perinteisen kampanjatilan lisäksi peli lupaa sisältää co-op-pelitiloja verkon yli sekä useita muita moninpelitiloja.

Pelin kerrotaan ilmestyvän lähiaikoina PC:lle.



Tempest Rising


THQ Nordic -lähetyksen toinen tosiaikanaksuttelu oli Red Alert -henkinen Tempest Rising, joka sijoittuu ydinsodan jälkeiselle vaihtoehtoiselle 1970-luvulle. Peli lupaa tuoda takaisin RTS-pelien kultaiset ajat ja ilmestyy joskus tulevaisuudessa PC:lle.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Katso täältä pian al... Outcast 2! Paavo Pes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova