Tuorein sisältö

Apex Legends on hurjassa nosteessa ja teki historiaa yhtäaikaisten pelaajien määrässä

04.09.2022 klo 11.00 | Luettu: 1014 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Alun perin vuonna 2019 julkaistu battle royale -peli Apex Legends on tehnyt historiaa kauppapaikka Steamin kautta. 4. elokuuta peliä pelasi yhtäaikaisesti 511 676 pelaajaa, mikä on PC Gamerin uutisen mukaan 47 prosentin kasvu edelliseen kauteen verrattuna. Nousua on tapahtunut jo pitkään, sillä Steamin kautta pelin parissa viihtyy usein yhtäaikaisesti yli 300 000 pelaajaa. Viimeisen 24 tunnin aikana uusin piikki tapahtui 426 210 pelaajan toimesta. Tätä uutista kirjoittaessa pelaajia on servereillä Steamin kautta 328 105.

Luvut perustuvat SteamDB:n kautta julkaisemaan dataan. Näin ollen luvuissa ei näy esimerkiksi EA-sovelluksen kautta pelaavat tai konsoleilla sotia tahkoavat sankarit. PC Gamerin mukaan on kuitenkin todennäköistä, että myös muilla alustoilla pelaajien määrä on kasvanut.

Apex Legends on vuosien aikana muuttunut runsaasti ja mukaan on tullut paljon pelaajien toivomia elementtejä. Perinteisen battle royalen lisäksi mukana on erilaisia pelimuotoja, joiden parissa pelaajat voivat viettää aikaa. Lisäksi Respawn Entertainment julkaisi Apex Legends Mobilen mobiililaitteille, joka on oma itsenäinen teoksensa.




V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n laiteuutiset... Uudella Hogwarts Leg... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova