Tuorein sisältö

Microsoft on parantamassa Discord-äänichatin toimivuutta Xboxilla - jatkossa pelaajien ei tarvitse enää erikseen räplätä puhelinta äänikanaville liittyäkseen

22.10.2022 klo 12.15 | Luettu: 2963 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Microsoft on virtaviivaistamassa aiemmin turhan monimutkaiseksi tehtyä Discord-äänichatin toimintaa Xbox One- ja Xbox Series X|S -konsoleilla jättämässä pois vaatimuksen erillisen puhelinsovelluksen käyttämisestä. Uudistus ei ole kuitenkaan ihan vielä saatavilla kaikille käyttäjille, vaan on toistaiseksi vielä testausvaiheessa konsolien Insider-testausohjelman käyttäjille.

Xbox-konsolit saivat tuen Discordin äänichatille syyskuussa mutta sen käyttäminen vaatii toistaiseksi Xbox-tilin linkittämisen lisäksi myös Xbox-puhelinsovelluksen käyttöä sekä vielä erikseen Discord äänichatin siirtämisen konsolille, joko puhelinsovelluksesta tai tietokoneelta.

Jatkossa Xbox-pelaajat voivat liittyä Discord äänikanaville suoraan konsolien käyttöliittymän kautta, kunhan Xbox- ja Discord-tilit ovat linkitettyinä. Discord-käyttäjien kahdenvälisiin äänikeskusteluihin uudistus ei kuitenkaan tuo helpotusta, sillä Microsoftin mukaan niiden käyttäminen vaatii yhä Xbox-puhelinsovelluksen käyttämistä.

Kaikki Xbox Insider -testiohjelmassa mukana olevat käyttäjät voivat jo käyttää parannettua äänichattiä ja toivottavasti muille pelaajille ominaisuus saapuu vielä myöhemmin tämän vuoden puolella.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Käymättömät korpimaa... Amiga-pelit saapuvat... >

Keskustelut (2 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova