Tuorein sisältö

Sonyn State of Play esitteli taas tulevaa pelattavaa

24.02.2023 klo 12.15 | Luettu: 1194 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Sonyn tämän vuoden ensimmäinen State of Play -lähetys sisälsi taas kattauksen erilaisia PlayStation 4- ja 5 -pelejä sekä jotakin myös PSVR 2 -pelaajille. Tässä kaikki tänä vuonna ilmestyvät, lähetyksessä esitellyt pelit.

The Foglands on hämyisellä tunnelmalla varustettu scifi-länkkäri-roguelike, jossa the Fog (tai Sumu) jahtaa pelaajaa. Peli ilmestyy PSVR 2 -järjestelmälle.



Suosittu, Amazonin sademetsiin sijoittuva selviytymispeli Green Hell saapuu myös PSVR 2 -pelaajien ulottuville tänä vuonna.



nDreamsin telekineettisiin kykyihin pohjaava neonsävyissä hohtava ammuskelu, Synapse, kuuluu sekin virtuaalitodellisuusosastoon.



Isaac Asimovin Säätiö-kirjasarjan maailmaan perustuva Journey to Foundation on uusi seikkailuräiskintä PSVR 2:lle.



PSVR 2:n silmienseurantaa hyödyntävä Before Your Eyes on askel tunnelmallisen tarinoinnin ja draaman suuntaan – ehkä jotakin niille, joita edellä listatut pelit eivät välttämättä kiinnostaneet. Before Your Eyes julkaistaan 10. maaliskuuta.



Destiny 2:n ensi viikolla myös PS4- ja 5 -konsoleille ilmestyvä Lightfall -lisäosa tuo mukanaan uutta vipinää taistelukentille. Vihdoinkin, yhdeksän vuoden odotuksen jälkeen the Travellerina tunnettu jättipallo tekee jotain, mutta mitä?



Tchia on trooppinen ja suloisen värikäs seikkailu, joka ilmestyy pelattavaksi PlayStation Plus -katalogiin maaliskuussa.



Seuraava peli on Enhancelta, jonka käsialaa ovat myös Rez ja Tetris Effect. Hieman Lemmings -henkinen Humanity ilmestyy PS5-, PS4-, PSVR- ja PSVR 2 -järjestelmille toukokuussa. Demo on jo pelattavissa.



Teini-ikäisten dinosaurusten viimeiseen lukiovuoteen ja sen ympärillä pyörivään draamaan sijoittuva Goodbye Volcano High yhdistää visual novel-kerrontaa ja rytmipelaamista toisiinsa. Omaleimainen dinopeli ilmestyy PS4- ja 5 -konsoleille 15. kesäkuuta.



Seuraavaksi näyttävää ninjataistelua: Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections, jota ei voi ainakaan liian lyhyestä nimestä syyttää.



Larian Studiosin Baldur’s Gate 3 -traileri antaa jotain odotettavaa myös fantasiamätön ystäville. Peli ilmestyy PC:lle ja PS5:lle 31. elokuuta.



Wayfinder on online-moninpeliseikkailu, josta tarjolla on PlayStation-eksklusiivinen beta 28. helmikuuta alkaen.



Street Fighter 6 -uutisia: klassiset Zangief, Cammy ja uusi hahmo Lily esiteltiin pelitrailerissa.



Capcom esitteli myös uuden trailerin Resident Evil 4 -uusintaversiolle, josta on myös tulossa pelattava demo piakkoin. Resident Evil 4 (2023) ilmestyy maaliskuun puolella.



Lopuksi esiteltiin Rocksteadyn Suicide Squad: Kill the Justice Leaguen moninpeliä PS5:lle. Peli ilmestyy 26. toukokuuta.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Shinji Mikami jättää... Videoarvostelu: Comp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova