Tuorein sisältö

Ark 2 viivästyy ensi vuoteen ja Survival Evolved saa uudistetun version elokuussa mutta samalla viralliset palvelimet sulkeutuvat

02.04.2023 klo 15.00 | Luettu: 1127 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Wildcard Studios on ilmoittanut siirtävänsä Vin Dieselin tähdittämän Ark 2 -selviytymispelin julkaisun ensi vuoteen.

Samaan aikaan pelistudio kuitenkin ilmoitti julkaisevansa uudistetun version jo vuonna 2015 ilmestyneestä alkuperäisestä Ark: Survival Evolved -pelistä, joka tullaan tekemään myös jatko-osan käyttämällä Unreal 5 -pelimoottorilla ja tulee olemaan nimeltään Ark: Survival Ascended.

Päivitetty versio tullaan julkaisemaan elokuun loppuun mennessä Xbox Series X|S-, PlayStation 5- ja PC-alustoilla mutta sen myötä Wildcard Studios tulee sulkemaan alkuperäisen pelin viralliset palvelimet. Tämä ei kuitenkaan tule vaikuttamaan Survival Evolvedin yksinpeliin tai yhteisöpalvelimiin, jotka tulevat toimimaan yhä jatkossakin.

Huolimatta pelistudion johtajien alkuperäisistä puheista tämän vuoden tammikuussa, niin uusi Ark: Survival Ascended ei tule olemaan ilmainen päivitys vaan maksaa alustasta riippuen 49,99 dollaria tai 39,99 dollaria.

Ark: Survival Ascended tulee olemaan Xbox Series X|S- ja PC-pelaajille saatavilla ainoastaan Ark Respawned Bundle -nimisessä 49,99 dollaria maksavassa paketissa, joka pitää sisällään sekä remasteroidun alkuperäisen pelin että sen jatko-osan. PlayStation 5 -pelaajat taas voivat ostaa uusioidun pelin erikseen elokuussa 39,99 dollarin hintaan.

Ottaen huomioon, että Ark 2 tullaan julkaisemaan myös Xbox Game Pass -palvelussa, niin Ark Respawned Bundle ei välttämättä tunnu kovinkaan edulliselta pakettitarjoukselta. Näillä näkymin jatko-osa tulee ilmestymään ainoastaan PC- ja Xbox Series X|S -alustoille.

Lähde: RPS

V2.fi | Mikko Seppänen
< The Division 2 -peli... Partakonehiiriä ja t... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jjj

02.04.2023 klo 16.14 1 tykkää tästä

Aivan sama vaikka poistasivat koko pelin myynnistä, kukaan tuota paskaa halua pelata ku pilasivat koko pelin ja serverit.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova