Tuorein sisältö

Xbox Games Showcase esitteli loppuun uuden Xbox-mallin, steampunk-estetiikalla kyllästetyn aikamanipulaatiota sisältävän roolipelin sekä Persona-pelisarjan tekijöiden uuden pelin

11.06.2023 klo 21.25 | Luettu: 1200 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Persona -pelisarjan entisten tekijöiden uusi Metaphor: ReFantazio saapuu ensi vuonna Xbox Series X|S -konsoleille ja PC:lle tarjoamaan mielenkiintoista vaikuttavaa japanilaista roolipelitoimintaa.



Kehutun Banner Saga Trilogian tekijöiden uutuuspeli Towerborne näyttäisi vaihtavan vuoropohjaisen taktikoinnin suoraan toimintaan. Peli ilmestyy ensi vuonna ja saapuu myös Xbox Game Pass -palveluun.



Steampunk-estetiikkasta ammentava Clockwork Revolution näyttää yhdistävän mielenkiintoisella tavalla aikamanipulaatiota ja ensimmäisen persoonan roolipelitoimintaa.

Pelistä vastaa erinomaiset Wasteland 2 ja Wasteland 3 -pelit kehittänyt inXile Entertainment ja vaikka pelillä ei ole vielä julkaisupäivää se saapuu Xbox Series X|S- ja PC-alustoille sekä heti julkaisupäivänä Xbox Game Pass -palveluun.



Viimeisenä julkistuksena ennen uppoutumista tulevaan Starfield-peliin Microsoft esitteli uuden isommalla kovalevyllä varustetun mallin Xbox Series S -konsolista, joka on nimeltään Xbox Series S Carbon Black ja on nimensä mukaisesti myös musta. Mallin kerrotaan saapuvan syyskuussa ja sen hinta on 349 dollaria.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Xbox Game Showcasess... Nyt tiedetään, mitä ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova