Tuorein sisältö

Xbox-yhteistyö päästää pelaajat ajamaan Forza Horizon 5:ssä Barbien klassisella pinkillä Corvetella

26.06.2023 klo 23.30 | Luettu: 737 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Xbox on julkistanut uuden yhteistyön lelujätti Mattelin sekä elokuvastudio Warner Bros. Picturesin kanssa tulevan Barbie-elokuvan tiimoilta, jonka ansioista pelaajat pääsevät huristelemaan Forza Horizon 5 -pelissä Barbien klassisella vuoden 1956 Chevrolet Corvetella.

Barbien tyylikkään avoauton lisäksi pelaajille on tarjolla myös uuden elokuvan Kenin ajama 2022 GMC Hummer EV Pickup-auto ja molemmat saapuvat kaikkien pelaajien ajettavaksi ilmaiseksi. Pelaajien tarvitsee vain käydä lataamassa ne Forza Horizon 5 -pelin sisäisestä Message Centeristä, jonka jälkeen ne ilmestyvät pelaajan autotalliin.



Forza Horizon 5 -pelin ilmaisen sisällön lisäksi Xbox julkisti uudet Barbie-aiheiset vaihtokuoret langattomille Xbox-ohjaimille sekä uniikin kustomoidun Xbox Series S -konsolin, joka on rakennettu Barbien unelmatalon sisään, ja joka ei saavu lainkaan myyntiin vaan arvotaan onnekkaalle voittajalle heinäkuun 10. päivä alkaen. Mukaan arvontaan voi ilmoittautua Xboxin virallisella Twitter-tilillä tai Microsoft Rewardsissa.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sega pisti historian... Microsoftin pomojen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova