Tuorein sisältö

Age of Empires 3: Definitive Edition on nyt pelattavissa myös ilmaisversiona

06.08.2023 klo 12.00 | Luettu: 1036 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Kolme vuotta sitten julkaistu Age Of Empires 3: Definitive Edition toi reaaliaikaisen strategian klassikkosarjan kolmannen osan modernien PC-koneiden vaatimalle tasolle. Pelistä on julkaistu nyt Steamissa ilmainen kokeiluversio, jota ei ole rajoitettu ajallisesti.

Rajoitus koskee sen sijaan varsinaista sisältöä, jonka parissa voi siis viettää niin paljon aikaa kuin vain haluaa. Age Of Empires 3: Definitive Editionin kokeiluversiossa pelaajalla on käytössään kolme sivilisaatiota kerrallaan pelin sisältämästä kuudestatoista sivilisaatiosta. Yksi sivilisaatio kolmesta vaihtuu viikoittain toiseen, joten tällä kaavalla kaikkia pääsisi kokeilemaan neljän kuukauden pituisen ajanjakson sisällä.

Sivilisaatioiden kierrättäminen on tehty erityisesti nopeaa skirmish-pelitilaa ja moninpeliä ajatellen. Kokeiluversiossa on käytössä kahdeksan eri karttaa ja ensimmäinen näytös Blood, Ice and Steel -kampanjasta, joten tarinallisempaakin sisältöä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi. Lisäksi Art of War -haasteita pääsee pelaamaan ja myös kokeiluversiota pelaavat voivat osallistua kuukausittaisiin tapahtumiin, joissa palkintona on uutta kosmeettista sisältöä.

Lisää ilmaisesta versiosta voit lukea täältä.

Lähde: Rock Paper Shotgun

V2.fi | Anne Kukkura
< V2.fi:n laiteuutiset... Metal Gear -sarjan p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova