Tuorein sisältö

Just Stop Oil -ympäristöaktivistit keskeyttivät Tekken-turnauksen suihkuttamalla maalia näyttöihin

17.10.2023 klo 20.00 | Luettu: 1227 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuva: Just Stop Oil

Just Stop Oil -ympäristöaktivistit järjestivät mielenosoituksen viime viikonlopun EGX-pelitapahtuman Tekken-turnauksen aikana.

Mielenosoituksessa aktivistit marssivat lavalle rauhallisesti ja ruiskuttivat maalia pelaajien näyttöihin ja isommalle screenille. Toimenpiteen jälkeen kolme aktivistia astuivat lavalle rinnakkain pitämään puhetta, joka päättyi turvallisuudesta vastaavien henkilöiden saapuessa paikalle. Turvahenkilökunta vei aktivistit pois. Myöhemmin poliisi pidätti aktivistit ja syytti heitä vahingonteosta.

Pelitapahtuma ja turnaus päätyivät Just Stop Oil -ympäristöaktivistien kohteeksi tapahtuman yhteyksien vuoksi. Tapahtuman sponsorina nähtiin Barclays-pankki, jonka kerrotaan tukevan fossiilisia polttoaineita. Just Stop Oilin julkaiseman tiedotteen mukaan he ovat tyytymättömiä myös Shellin toimintaan, joka on markkinoinut itseään suositussa Fortnite-pelissä. Aktivistien mukaan yhtiön tarkoituksena on houkutella lapsia ja nuoria tuleviksi asiakkaiksi.

Alla Just Stop Oilin julkaisema video tapahtuneesta.



Lähde: Eurogamer


V2.fi | Miia Lyyra
< Pinokkion valheet ov... Uusi Mortal Kombat -... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

18.10.2023 klo 07.07 4 tykkää tästä

Noille ei pitäisi antaa mitään julkisuutta näistä tempauksista.
lainaa
destev

18.10.2023 klo 11.43 2 tykkää tästä

Sinänsä ihan hyvä JOS öljy-yhtiöt ja öljyraha jotenkin liittyisi tuohon turnaukseen, mutta ei todellakaan näin kun koko turnauksessa ei ole montaa markkaa kiinni öljy-yhtiöiltä. Tällaisenaan tuo on pelkkää perseilyä. Vähän sama kun menisi päiväkotiin spreijaamaan lasten naamoja ja huutamaan "öljy-yhtiöt alas".

Jotta mielenilmauksella voisi olla jokin positiivinen vaikutus, sen on jollain tavalla liityttävä itse asiaan jota vastaan mielenilmaus on. Mielenilmauksen varjolla ei voi harrastaa ihan mitä tahansa kiusantekoa.
lainaa
Pc_Master_Race

18.10.2023 klo 15.01 1 tykkää tästä

Ikävä kyllä nämä "aktivistit" lähinnä tekevät vain hallaa ajamilleen tavoitteille, mutta kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova