Tuorein sisältö

Dragon's Dogma II yllätti ostajat mikromaksuillaan - eivätkä pelaajat ole hyvillään

23.03.2024 klo 15.30 | Luettu: 1250 kertaa | Teksti: Eric Hartin



Dragon's Dogma II on saanut pääasiassa hyvän vastaanoton niiltä arvostelijoilta, jotka ovat sitä päässeet pelaamaan. Jopa V2.fi:n Miikka Lehtonen antoi pelille neljä tähteä, mikä kielii hyvästä pelistä.

Valitettavasti paratiisissa ei välttämättä ole kaikki ihan hyvin, sillä Capcom on ympännyt peliin joukon mikromaksuja. Suurinta osaa mikromaksuista ei tarvitse pelatakseen, mutta esimerkiksi hahmon muokkaaminen vaatii jonkun verran ekstraa, eikä edes tallennusten poistaminen auta asiaa.

Vähemmän yllättäen pelaajat eivät ole asiasta hyvillään - ja esimerkiksi Steamin arvostelut ovat täyttyneet vihaisista pelaajista. Osana soppaa on myös se, että peli ei varsinaisesti pyöri kovinkaan hyvin millään alustalla. Suorituskykyyn on tulossa Capcomin mukaan muutoksia, mutta DLC-politiikasta ei ole ollut mainintaa.

Tämä ei toisaalta ole mitenkään uutta Capcomin peleissä, sillä firman isoista peleistä suurimmassa osassa on iso kasa mikromaksuja. Esimerkiksi Street Fighter 6:ssa ne hapattivat peliä jo ihan julkaisusta lähtien.

Lähde: Polygon

V2.fi | Eric Hartin
< Uusia Baldur's Gate ... Overwatch 2:n PvE-si... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova