Tuorein sisältö

Remedy kertoili koodinimi Condorista eli Control-moninpelistä

26.03.2024 klo 12.00 | Luettu: 617 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Remedyllä on työn alla monta jo julkistettua projektia, mutta kovin paljon niistä ei ole vielä julkisesti kerrottu. Yksi niistä on koodinimellä Condor kulkeva peli, jonka tiedetään sijoittuvan Control-pelin maisemiin ja olevan moninpeli.

VGC uutisoi nyt Remedyn talousraporttiin pohjaten, että kyseesssä on "studion ensimmäinen askel kohti live service -pohjaisia pelejä" ja sen alustava budjetti on 25 miljoonaa euroa.

Peliä kehitetään PC:lle, PlayStationille sekä Xboxille ja täysillä projekti käynnistyy tämän vuoden aikana. "Hiss-invaasion jäljiltä Oldest House on lukittuna ja täynnä arvaamattomia sekä vaarallisia yliluonnollisia voimia", joten pelaajien pitää lähteä valtaamaan taloa takaisin. "Varusteisiinsa ja toisiinsa luottaen, heidän on mahdollista selvitä".

Kyseessä ei tule olemaan ilmaiseksi pelattava peli, vaan jonkinmoinen aloitusmaksu pitää pulittaa. "Nämä ovat premium-luokan pelejä, joilla saattaa olla alhaisempi ostohinta, mutta joista tulee tuottoa päivitysten, laajennusten ja mahdollisten mikromaksujen myötä", todetaan raportissa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Phil Spencer on tosi... Yle Luuttiklubi stri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova