Tuorein sisältö

Diablo-uutisten superpäivä - lue tiivistelmä päivän tärkeimmistä tiedotteista täältä

27.03.2024 klo 20.15 | Luettu: 750 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Activisionilta tupsahti toimitukselle kasa Diablo-pelisarjaa koskevia tiedotteita: luvassa on erilaisia päivityksiä, säteenseurantaa ja jo aikaisemmin lupailtu Game Pass -julkaisu.

Kuten viikko sitten uutisoimme, Diablo IV saapuu Game Pass -palveluun. Peli on huomisesta eli 28. maaliskuuta alkaen saatavilla Game Pass Ultimatelle, PC Game Passille sekä Game Pass for Console -tilauksille. PC Game Pass -pelaajille neuvotaan Battle.net- ja Microsoft-tilien yhdistäminen ja tarjotaan myös muuta hyödyllistä tietoa aiheesta Xbox Wiressa.

Diablo IV -tiedotus jatkuu päivitysuutisilla. Nyt saatavilla oleva tuore versiopäivitys 1.3.5 tuo mukanaan odotetun säteenseurannan, jonka luvataan tekevän upean graafisen parannuksen Sanctuaryn helvetilliseen valojen ja varjojen leikkiin. Myös muun muassa kontaktivarjoja sekä ympäristön varjostusta on paranneltu päivityksen myötä. Päivitys on saatavilla niin PC:lle kuin PS5- ja Series X|S -konsoleillekin.

Diablo IV:n Mother’s Blessing -viikonlopputapahtuma on palannut ja se on käynnissä tästä päivästä tiistaihin 2. huhtikuuta saakka. Tapahtuman aikana pelaajia siunataan 35 % korotuksella tienattavan kullan ja kokemuspisteiden määrään. Lisätietoa tapahtuman yksityiskohdista löydät täältä.

Diablo Immortaliakin on muistettu, sillä pelin ensimmäinen suuri päivitys kuluvalle vuodelle julkaistiin tänään. Precipice of Horror tuo mukanaan uuden Elite Questin, joka ulottuu Deckard Cainin menneisyyteen ja vie Diablo II:n aikaisiin tapahtumiin. Päivitys lisää myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin uusiin seikkailuihin ja ansaita niistä komeaa varustusta sekä osallistua 1v1-kaksintaisteluihin. Ominaisuuspäivityksiä on mukana runsaasti ja ne puolestaan löydät kokonaisuudessaan täältä.

V2.fi | Anne Kukkura
< Videoarvostelu: Tele... Nyt on söpöä ja symp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova