Tuorein sisältö

Tyler ''Ninja'' Blevins kertoo saaneensa syöpädiagnoosin - lääkärit ovat optimistisia paranemisen suhteen

28.03.2024 klo 22.40 | Luettu: 752 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Striimaaja Tyler “Ninja” Blevins kertoi sosiaalisen median palvelu X:ssä saaneensa syöpädiagnoosin. Tarkemmin ottaen kyseessä on ihosyöpä eli melanooma.

Blevins kertoo, että hän on edelleen shokissa saamastaan diagnoosista, mutta haluaa pitää seuraajansa ajan tasalla. Blevins kävi muutama viikko sitten vuotuisessa tarkastuksessa, jonka yhteydessä havaittiin jalassa luomi, jonka lääkärit halusivat ottaa pois. Myöhemmin hänelle ilmestyi toinen täplä. Tarkemmat tutkimukset paljastivat, että kyseessä on melanooma eli ihosyöpä. Blevinsin mukaan lääkärit ovat kuitenkin optimistisia, sillä löydökset tehtiin ajoissa.

Tyler “Ninja” Blevins tuli alun perin tunnetuksi Fortnite-striimaajana, mutta on tämän jälkeen pelannut myös muita tunnettuja pelejä sekä tehnyt laajemminkin vaikuttajan työtä.



Lähde: IGN
Kuva: Scop.io/ seng kui lim


V2.fi | Miia Lyyra
< Nyt on osto- ja myyn... Dragon's Dogma II:ee... >

Keskustelut (2 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

29.03.2024 klo 03.29

Ai hän ei kärsinytkään ligmasta?
lainaa
someinfluensseri

29.03.2024 klo 15.52 2 tykkää tästä

Eiköhän tääkin oo julkisuustempaus, vähänniinkun tubettaja herbalisti kärsii ahdistuksesta seiskan mukaan ja samalla jäbä käy japanissa, yhdessä tiheimmin asutuista maista.

Jäbät kattoo reaaliaikaisesti kuinka paljon tulee kommentteja, tykkäyksiä ja tilauksia jasit ku käyrä lähtee laskuun nii pitää keksiä joku symppistarina, nii se vaan menee uskokaa tai älkää.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova